Τσικνοπέμπτη: Τι καιρό θα κάνει σε όλη τη χώρα

Τσικνοπέμπτη: Τι καιρό θα κάνει σε όλη τη χώρα
Βροχερός καιρός στην Αθήνα (ΦΩΤΟ Αρχείου) AP

Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν ανήμερα της Τσικνοπέμπτης. Οι λάτρες του κρέατος θα πρέπει να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για ψησίματα σε κλειστούς χώρους.

Έρχεται η Τσικνοπέμπτη, μία μέρα που περιλαμβάνει ψήσιμο, καλό φαγητό, μουσική και χορό.

Το γλέντι εκείνη τη μέρα ξεκινάει από τις πρωινές ώρες συνήθως και με σύμμαχο τον καλό καιρό πολύς κόσμος ψήνει στις βεράντες των σπιτιών του.

Φέτος δυστυχώς η μέρα “του ψησίματος” προβλέπεται βροχερή.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και γρήγορα και στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται ανήμερα της Τσικνοπέμπτης. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά. Από το βράδυ στα βορειοδυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. 

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 5 με 6, στο Ιόνιο 7 και από το απόγευμα τοπικά 8 μποφόρ. Στα υπόλοιπα δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ, που Βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων, 6 με 7 και στα Αιγαίο από το βράδυ θα φτάσουν τοπικά τα 8 μποφόρ. 

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις βραδινές ώρες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version