Βελτιωμένος καιρός αρχικά σε όλη τη χώρα – Από το απόγευμα βροχές στα δυτικά

Βελτιωμένος καιρός αρχικά σε όλη τη χώρα – Από το απόγευμα βροχές στα δυτικά
Ο αττικός ουρανός μετά τις καταιγίδες Eurokinissi

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Θα σημειωθεί μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Πέρασε ανατολικότερα το σύστημα που επηρέασε τη χώρα μας με έντονα φαινόμενα, ενώ θα δημιουργηθεί ένα άλλο χαμηλό στη Κεντρική Μεσόγειο το οποίο δεν θα μπορέσει να κινηθεί ανατολικότερα λόγω του αντικυκλώνα που υπάρχει στην περιοχή μας και το σύστημα αυτό κινείται νοτιότερα προς τις ακτές της Αφρικής.

 

 

Οι θερμοκρασίες αέριες μάζες θα παρουσιάσουν άνοδο και θα επανέλθουν σε κανονικά επίπεδα με μέγιστες τιμές περί τους 24 με 26 βαθμούς Κελσίου και με ανέμους που δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ.

 

 

Στην Αττική προβλέπεται αρχικά σχεδόν αίθριος καιρός και αργότερα παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχής.

 

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το πρωί. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 βαθμούς.

Προοπτική  καιρού

 

Την Τετάρτη στα δυτικά θα συνεχιστούν οι βροχές και οι καταιγίδες οι οποίες βαθμιαία θα επηρεάσουν τα υπόλοιπα ηπειρωτικά που δεν αποκλείεται στα δυτικά να είναι ισχυρές. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 5 με 6 και τοπικά τα 7 μποφόρ στο Ιόνιο και η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει.

 

Την Πέμπτη και την Παρασκευή στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά προβλέπονται βροχές και στα δυτικά καταιγίδες Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα διατηρηθεί αίθριος. Οι άνεμοι θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα ανέβει.

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα