Βελτιωμένος καιρός την Τρίτη

Βελτιωμένος καιρός την Τρίτη
Ηλιοφάνεια Eurokinissi

Αρκετή ηλιοφάνεια την Τρίτη. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Λίγες βροχές στα ΒΔ. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια

  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κανονικά για την εποχή

  • Οι άνεμοι θα έχουν μέγιστη ένταση στα πελάγη τα 5 με 6 μποφόρ

 

Την Τρίτη στα βορειοδυτικά προβλέπονται νεφώσεις και βαθμιαία θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο, όπου αργότερα ίσως έχουμε και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Η ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά νότιοι 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 27 με 29 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 29 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες τους 27 , στη νότια Κρήτη και το Ανατολικό Αιγαίο τους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός

 

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα ανατολικά. Το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και από το βράδυ μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου..

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 22/9/2005 είχαμε ισχυρή καταιγίδα στο κέντρο της Αθήνας. Πλημμύρες στο Ναύπλιο και στη Ν. Αρτάκη Εύβοιας. Υδροσίφωνας στη Βουλιαγμένη. Το 2015 προκλήθηκαν σοβαρές πλημμύρες στη Σκόπελο με 210mm ύψος υετού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version