Βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και το Ανατολικό Αιγαίο

Βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και το Ανατολικό Αιγαίο
Κόσμος περπατά στην πλατεία Συντάγματος κρατώντας ομπρέλες για να προστατευτεί από τη βροχή Eurokinissi

Άστατος θα είναι ο καιρός την Τρίτη κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και νότια, με τοπικές βροχές και καταιγίδες.

Με τοπικές βροχές θα κυλήσει ο καιρός την Τρίτη  σε μεγάλο μέρος της χώρας και κυρίως στα δυτικά τα κεντρικά και τα νότια, ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά αλλά από το απόγευμα θα έχουμε σταδιακή βελτίωση του καιρού.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΟ WWW.DELTIOKAIROY.GR

Στον χάρτη των βαρομετρικών συστημάτων της Ευρώπης παρατηρούμε το χαμηλό που μας επηρέασε έχει ήδη απομακρυνθεί ανατολικότερα:

 

 

Στον χάρτη της Βαλκανικής που ακολουθεί διακρίνεται ευκρινέστερα το βαρομετρικό χαμηλό που έχει ήδη βρεθεί στη Μαύρη θάλασσα, ενώ ένα άλλο αβαθές χαμηλό στο Αιγαίο κινείται ανατολικά διατηρώντας  μερικώς άστατο τον καιρό στα δυτικά τα κεντρικά και τα νότια μέχρι τις μεσημβρινές ώρες.

Τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν και από το απόγευμα ο καιρός προοδευτικά θα αρχίσει να βελτιώνεται. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί  5 με 6 και τοπικά στα νότια 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει στα βόρεια τους 9  βαθμούς, ενώ στα κεντρικά και τα νότια θα έχουμε μέγιστες θερμοκρασίες περί τους 12 με 14 βαθμούς και τοπικά νησιά 16 βαθμούς Κελσίου. 

 

 

Στην Αττική προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και βελτίωση  από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά 5 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου.

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις και βαθμιαία αίθριος καιρός.   Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και τοπικά 5 με 6 μποφόρ  και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Ξέρετε ότι: Σαν σήμερα στις 11 Δεκεμβρίου του 2010 είχαμε χιονόπτωση στα βόρεια προάστια της Αθήνας και στα ημιορεινά της Κρήτης .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα