Βροχές στα ανατολικά και βόρεια- Μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Βροχές στα ανατολικά και βόρεια- Μικρή πτώση της θερμοκρασίας
Οι χιονισμένες κορυφές του Ολύμπου Eurokinissi

Η θερμοκρασία αν και θα πέσει λίγο θα είναι κανονική για την εποχή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Τοπικές βροχές και στα βορειοανατολικά λίγες καταιγίδες το πρωί με βαθμιαία βελτίωση . Σχεδόν αίθριος καιρός στα δυτικά
  • Η θερμοκρασία αν και θα πέσει λίγο θα είναι κανονική για την εποχή
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ. Μόνο τοπικά στη Μακεδονία θα έχουμε Βαρδάρη έως 7 μποφόρ

Την Παρασκευή προβλέπονται τοπικές βροχές στα ανατολικά, ενώ στα βορειοανατολικά θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα έντονες. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6, πρόσκαιρα στην κεντρική Μακεδονία και το βορειοδυτικό Αιγαίο ο Βαρδάρης θα φτάνει έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 20 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 23 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 23 βαθμούς Κελσίου.


Στην Αττική σχεδόν αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά

Στην Αττική προβλέπεται σχεδόν αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλονίκη το πρωί τοπικές βροχές από το μεσημέρι αίθριος καιρός

Στη Θεσσαλονίκη αρχικά προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σχεδόν αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5, γρήγορα 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.


ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Στις 30/10/2003 είχαμε πλημμύρες στη Σάμο και το 2006 στην Εύβοια με πολύ θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο οι οποίοι δημιούργησαν προβλήματα στις πτήσεις. Ισχυρή καταιγίδα έπληξε τον Βόλο.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version