Καταγγελία ότι άργησε το ασθενοφόρο 35 λεπτά για τον Θ. Αγγελόπουλο

Καταγγελία ότι άργησε το ασθενοφόρο 35 λεπτά για τον Θ. Αγγελόπουλο
Στον τόπο όπου γυρίστηκε η "Αναπαράσταση, στο Ζαγόρι, τιμήθηκε την Κυριακή 8 Αυγούστου 2010 ο γνωστός σκηνοθέτης Θεόδωρος Αγγελόπουλος. Ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάτω Πεδινών προσέφερε σε ειδική εκδήλωση δώρα (τοπικής προέλευσης) στο σκηνοθέτη, ενώ παράλληλα προβλήθηκε η "Αναπαράσταση" και εγκαινιάστηκε έκθεση με φωτογραφίες από τα γυρίσματα ταινιών του Θεόδωρου Αγγελόπουλου. Η εκδήλωση, αποτέλεσε ουσιαστικά το προοίμιο του φετινού τριημέρου θερινού σινεμά στο Ζαγόρι, θεσμός που συμπληρώνει δώδεκα χρόνια ζωής. (EUROKINISSI // ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ) Eurokinissi

Διαβάστε τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ και γιατί άργησε το ασθενοφόρο (vid)

Μεγάλη καθυστέρηση του ασθενοφόρου που παρέλαβε και μετέφερε τον Θόδωρο Αγγελόπουλο στο νοσοκομείο καταγγέλλει ο πρόεδρος σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ κ. Γιάννης  Χούσος μιλώντας στο MEGA.

Όπως δήλωσε ο κ. Χούσος , το ασθενοφόρο άργησε  να φθάσει στην Δραπετσώνα 30 με 35 λεπτά. Συγκεκριμένα το ΕΚΑΒ δέχτηκε την κλήση στις 18:54 χθες το απόγευμα και έφθασε στο σημείο της Δραπετσώνας στις 19: 30, ενώ στις 19: 42 η οικογένεια υπέγραψε για τη μεταφορά του στο ιδιωτικό νοσοκομείο “Metropolitan”.

Σύμφωνα πάντα με τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΕΚΑΒ,  στο ασθενοφόρο που κλήθηκε “κόλλησε” το γκάζι και έτσι ειδοποιήθηκε δεύτερο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να πάει στο σημείο.

“Σίγουρα ήταν επιβαρυντικό. Δυστυχώς όμως αυτό συμβαίνει συνήθως. Για αυτό ζητάμε να λυθούν κάποια προβλήματα”, είπε εξηγώντας ότι τώρα ήταν ένας επώνυμος, αλλά υπάρχουν πολλές παρόμοιες περιπτώσεις ανώνυμων πολιτών, που χάνουν την ζωή τους από την καθυστέρηση”, πρόσθεσε ο κ. Χούσος.

Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Γιάννης Ροτζιόκος, δήλωσε ότι διέταξε ήδη Ένορκη Διοικητική Εξέταση για όσα έγιναν. Ωστόσο, είπε ότι δεν έχει ενημέρωση για το αν “κόλλησε” το γκάζι του πρώτου ασθενοφόρου.

“Αυτό που ξέρω είναι πως όταν έφτασαν οι διασώστες μας, επιχείρησαν να βάλουν κολλάρο στον Θόδωρο Αγγελόπουλο αλλά η οικογένειά του, δεν τους το επέτρεψε καθώς εκείνη την ώρα έφτανε και το ασθενοφόρο του Metropolitan”, τόνισε.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι οι καταγγελίες μελών του κινηματογραφικού συνεργείου, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, που λένε πως χρειάστηκε να γίνει τηλεφώνημα στον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο, για να παρέμβει και να φτάσει πιο γρήγορα το ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με εκείνους που ήταν κοντά του λίγο μετά το ατύχημα, ο Θ. Αγγελόπουλος είχε τις αισθήσεις του και μπόρεσε να ανταλλάξει κάποιες κουβέντες μαζί τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα