Καταθέτουν τα θύματα του παιδεραστή – προπονητή

Καταθέτουν τα θύματα του παιδεραστή – προπονητή

Σε εξέλιξη η κύρια ανάκριση με την κατάθεση των ανηλίκων που είχαν πέσει θύματα του κατηγορούμενου. Ο Νίκος Σειραγάκης θα αποφύγει να παραστεί στο Δικαστικό Συμβούλιο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία της κύριας ανάκρισης με την κατάθεση των ανηλίκων που φέρονται να είχαν πέσει θύματα της νοσηρής δράσης του κατηγορούμενου παιδεραστή.

Νομικοί κύκλοι, σύμφωνα με το cretalive.gr , αναφέρουν ότι τα παιδιά εξετάζονται εκτός Δικαστικού Μεγάρου για προφανείς λόγους παρουσία παιδοψυχολόγων. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης εκτιμούν ότι ενδέχεται να έχουμε προσδιορισμό της δίκης μέσα στο φθινόπωρο.

Ο 47χρονος Νίκος Σειραγάκης, υπό τον φόβο πρόκλησης επεισοδίων, δεν θα παραστεί στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Η πλευρά της υπεράσπισής του προτίθεται μέσα στην εβδομάδα να υποβάλει σχετικό αίτημα στην αρμόδια ανακρίτρια ώστε ο Νίκος Σειραγάκης να εκπροσωπηθεί στο Δικαστικό Συμβούλιο από τον δικηγόρο του και να μη χρειαστεί να μεταχθεί από τις φυλακές Τριπόλεως όπου είναι έγκλειστος.

Η πρωτοφανής υπόθεση που συντάραξε το πανελλήνιο αποκαλύφθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο μετά από πολύμηνη επιχείρηση των διωκτικών Αρχών του Ρεθύμνου που τελούσε υπό εισαγγελική εποπτεία.

Με βάση τα όσα είχαν γίνει γνωστά, δύο παιδιά οικογενειών οικονομικών μεταναστών ήταν εκείνα που “άνοιξαν” τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Ρεθύμνου για την σύλληψη του 47χρονου.

Τα παιδιά αποφάσισαν μόνα τους, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, να πάνε στην Αστυνομία αφού πήραν το “πράσινο φως” από τους γονείς τους, τους οποίους είχαν ενημερώσει για ανάρμοστη συμπεριφορά του προπονητή.

Να σημειωθεί ότι η δικογραφία που διαβιβάστηκε στην Δικαιοσύνη περιελάμβανε λίστα με 39 ονόματα ανηλίκων, τους οποίους προπονούσε ο 47χρονος, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες προέκυψαν κατά την πολύμηνη παρακολούθηση της Αστυνομίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα