11528: Η μοναδική γραμμή για την υποστήριξη των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων

11528: Η μοναδική γραμμή για την υποστήριξη των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων
Η τηλεφωνική γραμμή 11528-Δίπλα σου, απευθύνεται σε ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα, τις οικογένειές τους, εκπαιδευτικούς, αλλά και σε όποιο άλλο άτομο ενδιαφέρεται για σχετικά ζητήματα istockphoto

Η τηλεφωνική γραμμή 11528 απευθύνεται σε άτομα που αναζητούν πληροφορίες σχετικά με θέματα σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας, έκφρασης και χαρακτηριστικών φύλου.

Η διαφήμιση του σαμπουάν Pantene με τη συμμετοχή μελών της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας πρωταγωνίστησε τις τελευταίες ημέρες στο δημόσιο διάλογο και άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση για τα δικαιώματα και την ορατότητα των ανθρώπων αυτών. Επιπλέον, υπενθύμισε τη λειτουργία της μοναδικής τηλεφωνικής γραμμής ψυχολογικής στήριξης των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων 11528.

Η τηλεφωνική γραμμή 11528-Δίπλα σου, απευθύνεται σε ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα, τις οικογένειές τους, εκπαιδευτικούς, αλλά και σε όποιο άλλο άτομο ενδιαφέρεται να πληροφορηθεί για θέματα σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας, έκφρασης και χαρακτηριστικών φύλου.

Σε κάθε τηλεφώνημα απαντούν αποκλειστικά εξειδικευμένες/οι ψυχολόγοι. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο όσες φορές χρειαστεί και να μιλήσεις ανοιχτά για οτιδήποτε σε απασχολεί. Οι κλήσεις είναι εμπιστευτικές και ανώνυμες.

H Γραμμή είναι εύκολα προσβάσιμη σε ΑμεΑ/εμποδιζόμενα άτομα και μη αυτοεξυπηρετούμενα άτομα. Η γραμμή αφορά και άτομα τρίτης ηλικίας και όσους αντιμετωπίζουν θέματα ιδιωτικότητας, ανεξαρτησίας και δυσκολίας στη μετακίνηση.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα