ΑΕΚ χάντμπολ: Άνανδρη επίθεση από οπαδούς της Σπόρτινγκ σε 15 φίλους της Ένωσης

ΑΕΚ χάντμπολ: Άνανδρη επίθεση από οπαδούς της Σπόρτινγκ σε 15 φίλους της Ένωσης
AEK χάντμπολ intime

Εκατό οπαδοί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας επιτέθηκαν άνανδρα σε περίπου 15 φίλους της ΑΕΚ που βρέθηκαν στην Πορτογαλία για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ομάδας τους.

Πέρα από κάθε φαντασία είναι όσα συνέβησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα για την EHF European League.

Μετά το τέλος του αγώνα οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν με καδρόνια και λοστούς στους περίπου 15 φίλους της Ένωσης που βρέθηκαν στο γήπεδο για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα την ώρα που εκείνοι έβγαιναν από το γήπεδο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι φίλοι της ΑΕΚ δεν είχαν κανένα περιθώριο διαφυγής αφού οι σεκιούριτι του κλειστού είχαν κλειδώσει τις πόρτες. Έτσι, οι οπαδοί της Ένωσης βρέθηκαν εγκλωβισμένοι από τους περίπου 100 χούλιγκαν των Πορτογάλων.

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν τρεις φίλοι της ΑΕΚ να τραυματιστούν ελαφρά. Πήγαν στο νοσοκομείο όπου και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Σύμφωνα με το SPORT 24, η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να κυνηγήσει το θέμα μέχρι τέλους και για αυτό το λόγο θα προχωρήσει σε καταγγελίες στην ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα