Αφαίρεση άδειας και διπλώματος στον δήμαρχο Ιθάκης που οδηγούσε μηχανή χωρίς κράνος

Αφαίρεση άδειας και διπλώματος στον δήμαρχο Ιθάκης που οδηγούσε μηχανή χωρίς κράνος
Στιγμιότυπο από την Ιθάκη Eurokinissi

Οι άνδρες του Λιμενικού μετά από έλεγχο που διενήργησαν βεβαίωσαν στο δήμαρχο Ιθάκης παράβαση, του έκοψαν πρόστιμο και του αφαίρεσαν δίπλωμα και άδεια κυκλοφορίας για 2 μήνες.

Σε μπελάδες μπήκε ο δήμαρχος Ιθάκης, Διονύσης Στανίτσας, μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν άνδρες του Λιμενικού τη στιγμή που επέβαινε σε μοτοσικλέτα χαμηλού κυβισμού χωρίς να φορά κράνος.

Οι άνδρες του Λιμενικού βεβαίωσαν στο δήμαρχο Ιθάκης παράβαση, του έκοψαν πρόστιμο, ενώ του αφαιρέθηκε το δίπλωμα και η άδεια κυκλοφορίας για δυο μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύζυγος του δημάρχου κ. Στανίτσα, είναι εν ενεργεία αστυνομικός η οποία υπηρετεί στο Α.Τ. του νησιού.

Το περιστατικό έχει γίνει αντικείμενο συζητήσεων στο νησί του Οδυσσέα. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για υπέρμετρο ζήλο από μέρους των λιμενικών καθώς ο κ. Στανίτσας διένυε κοντινή απόσταση στον παραλιακό δρόμο του νησιού. “Ο Νόμος είναι Νόμος και πρέπει να εφαρμόζεται”, δηλώνει από την πλευρά του στο eReportaz.gr ο κ. Στανίτσας θέλοντας προφανώς να υποβαθμίσει το συγκεκριμένο περιστατικό.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version