“Αγανακτισμένοι” για Όσκαρ

“Αγανακτισμένοι” για Όσκαρ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. (PHASMA / ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) Eurokinissi

Ακόμα μια συγκέντρωση στο Σύνταγμα πραγματοποίησαν οι "Αγανακτισμένοι" πολίτες. Απονεμήθηκαν "Όσκαρ" στους πολιτικούς. Αρνούνται να μετακινήσουν τις σκηνές από την πλατεία (Vids)

Για 7η συνεχόμενη Κυριακή, οι “Αγανακτισμένοι” πολίτες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος φωνάζοντας συνθήματα.

Στην λεωφόρο Αμαλίας που για άλλη μια μέρα παρέμεινε κλειστή, είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες άτομα, αλλά ο κόσμος ήταν πολύ περισσότερος στην πλατεία Συντάγματος.

Μάλιστα οι “Αγανακτισμένοι” προχώρησαν και στην “απονομή Όσκαρ” προς τους πολιτικούς, με το ΠΑΣΟΚ να παίρνει το “Όσκαρ σοσιαλιστικής ψευτιάς” , τον Κ. Σκανδαλίδη το “Όσκαρ ξερόλα” και η Άννα Νταλάρα το “Όσκαρ ασχετοσύνης”.

Στους “Αγανακτισμένους”, συμπαραστάθηκε ο ηθοποιός Γ. Χρανιώτης, ο οποίος έδωσε θεατρική παράσταση στο Σύνταγμα, διασκεδάζοντας τους συγκεντρωμένους.

Οι διαδηλωτές δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν ενώ παρά την κριτική από επίσημους φορείς και τον δήμαρχο Αθηναίων Γ. Καμίνη, δεν προτίθενται να εγκαταλείψουν τις σκηνές.

Ο κ. Καμίνης έχει ζητήσει την απομάκρυνση των σκηνών από την πλατεία, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται να αρχίσουν οι εργασίες αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων την περασμένης εβδομάδες.

Τέλος, οι “αγανακτισμένοι” στοχεύουν πλέον στο να εξαπλωθούν οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας σε όλη τη χώρα, παρά το γεγονός ότι η περίοδος είναι δύσκολη, λόγω και των καλοκαιρινών διακοπών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα