Αγανακτισμένη και η Καϊλή

Αγανακτισμένη και η Καϊλή
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ - ΣΤΙΜΙΟΤΥΠΑ/ΠΑΡΕΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ / ΕΥΑ ΚΑΙΛΗ (ICON PRESS / ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ) Icon

Με σκληρά λόγια αναφέρεται στο Μεσοπρόθεσμο και σε όσους διετέλεσαν υπουργοί στο παρελθόν η Εύα Καϊλή. Διαβάστε γιατί δηλώνει θυμωμένη και αγανακτισμένη

Μπορεί η Εύα Καϊλή να ψήφισε “ναι” στο Μεσοπρόθεσμο, ωστόσο μέσω της ιστοσελίδας της στο Facebook το είχε καταγγείλει χαρακτηρίζοντάς του “άθλιο” και “άδικο”.

Μάλιστα η νεαρή βουλευτής, ασκεί κριτική και για το γεγονός ότι ο ανασχηματισμός έγινε καθυστερημένα.

“Λυπάμαι που έπρεπε να φτάσουμε στο παρά πέντε για να αλλάξει το κυβερνητικό σχήμα, αλλά 16 βουλευτές προσπαθήσαμε την ύστατη στιγμή να ζητήσουμε με τον πλέον σαφή τρόπο τα αυτονόητα. Οφείλουμε τώρα λοιπόν, να δώσουμε μια ευκαιρία. Όχι λευκή επιταγή! Και είναι η τελευταία ευκαιρία από μέρους μου” λέει χαρακτηριστικά.

Σημειώνει ότι αισθάνεται θυμωμένη που δεν έχει τη δύναμη να διορθώσει όσα βλέπει εδώ και μήνες.

“Και κάτι πιο προσωπικο: Είμαι θυμωμενη και αγανακτισμένη, γιατι δεν εχω την δύναμη μόνη μου να διορθώσω όσα βλέπω, γιατί εδώ και μήνες επισημαίνω λάθη και καθυστερήσεις, εδώ και μήνες ζητούσα απαντήσεις ώστε να μην υπάρχουν δικαιολογίες”.

Τονίζει ότι θα συνεχίσει να παλεύει για να αλλάξει το μεσοπρόθεσμο, ενώ ασκεί κριτική σε συναδέλφους της που κατείχαν για πολλά χρόνια κυβερνητικές θέσεις.

“Δυστυχώς, ακόμα και σήμερα, βλέπω πολιτικούς που κατείχαν δεκαετίες σε κυβερνητικές θέσεις, να μιλάνε σαν να μην φέρουν καμία ευθύνη, αλλά ξέρετε…γνωριζόμαστε καλά…και εκ του αποτελέσματος θα κριθουμε όλοι” γράφει η Εύα Καϊλή, ενώ καταλήγει με ακόμα πιο σκληρά λόγια.

“Λυπάμαι που δεν είχαν την αξιοπρέπεια να αποσυρθούν από την πολιτική εκείνοι που δεν προσέφεραν ποτέ τίποτα αλλά πάντα πίστευαν πως είναι αναντικατάστατοι… Έπρεπε να ντρέπονται που μας οδήγησαν εδώ και ελπίζω πως θα ελεγχθούν όλοι όσοι πλούτισαν απο λεφτά του δημοσίου τα τελευταία 30 χρόνια. Κι αυτό εύχομαι κι ελπίζω, να είναι η αρχή ενός γενναίου ξεκαθαρισμάτος”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα