”Αγανακτισμένοι” για 41η ημέρα στο Σύνταγμα

”Αγανακτισμένοι” για 41η ημέρα στο Σύνταγμα
Στιγμιότυπο από την 6η Πανευρωπαϊκή συνάντηση του κινήματος των αγανακτισμένων στην πλατεία Συντάγματος,Κυριακή 3 ιουλίου 2011 (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Οι ''Αγανακτισμένοι'' πολίτες για ακόμη μία ημέρα βρέθηκαν στο Σύνταγμα για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για τα μέτρα λιτότητας και την τρόικα (Vids)

Έχουν περάσει 41 ημέρες και οι ”Αγανακτισμένοι” συνεχίζουν να δίνουν το “παρών” στην πλατεία Συντάγματος και να διαδηλώνουν ειρηνικά κατά της διαφθοράς, της λιτότητας και της πολιτικής της κυβέρνησης.

Μία ημέρα μετά την 6η πανευρωπαϊκή κινητοποίηση, οι ”Αγανακτισμένοι” συγκεντρώθηκαν ξανά στη Βουλή για να φωνάξουν συνθήματα κατά των πολιτικών και των μέτρων που έχουν πάρει, τα οποία οδηγούν τον κόσμο κατευθείαν στην ανέχεια.

Οι άνθρωποι που συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα κατηγόρησαν την αστυνομία για τη στάση που κράτησε στις συγκεντρώσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

Οι γενικές συνελεύσεις της πλατείας συνεχίζονται και γίνονται δημόσιες συζητήσεις για την καλύτερη οργάνωση του κινήματος, αλλά και τις επικείμενες δράσεις του.

Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσικλετιστές απευθύνουν κάλεσμα σε όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση της ερχόμενης Τετάρτης 6 Ιουλίου, έξω από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 19:30.

Στην ανακοίνωσή τους, αναφέρουν ότι ”ο αγώνας συνεχίζεται και η αγανάκτηση μεταμορφώνεται σε αποφασιστικότητα, ιδιαίτερα μετά τα γεγονότα στις 28 και 29 Ιουνίου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα