Άγιο Όρος: Η αποκάλυψη για τον θάνατο του γνωστού αναισθησιολόγου από την Κρήτη

Η επίσκεψη στο Άγιο Όρος κατέληξε σε τραγωδία
Η επίσκεψη στο Άγιο Όρος κατέληξε σε τραγωδία EUROKINISSI

Το τραγικό ατύχημα του 62χρονου αναισθησιολόγου και πατέρα τριών παιδιών συνέβη στην πρώτη του επίσκεψη στο Άγιο Όρος. Μιλά στο News 24/7 o συνεργάτης του και γιατρός Θεόδωρος Κοντραφούρης, αποκαλύπτοντας τι του είχε ζητήσει η μητέρα του

Για έναν αξιόλογο επιστήμονα και πάνω από όλα άνθρωπο και έναν αγαπητό φίλο, συνεργάτη και συνάδελφο κάνει λόγο ο Θεόδωρος Κοντραφούρης, στενός φίλος του Γιώργο Καραντινού, ο οποίος έχασε τη ζωή ενώ βρισκόταν σε προσκυνηματική επίσκεψη στο Άγιο Όρος.

Όπως είπε ο κ. Κοντραφούρης στο News 24/7, η παρέα των πέντε φίλων κατευθυνόταν από τη Μονή Σίμωνος Πέτρας στη Μονή Γρηγορίου, όταν αποφάσισαν να ξεστρατίσουν και να μην ακολουθήσουν το μονοπάτι. Τότε έγινε και το δυστύχημα που στέρησε τη ζωή στον 62χρονο πατέρα τριών παιδιών.

Για τον Γιώργο Καραντινό, αναισθησιολόγο και διατελέσαντα αντιδήμαρχο Ηρακλείου, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην πατρίδα του, αυτή ήταν η πρώτη του επίσκεψη αυτή στο Άγιο Όρος, και αποτέλεσε την ικανοποίηση μίας επιθυμίας που είχε από χρόνια.

Την τραγικότητα του συμβάντος έρχεται να υπογραμμίσει ο θάνατος της μητέρας του άτυχου αναισθησιολόγου λίγες μέρες νωρίτερα, η οποία, όπως σημειώνει ο κ. Κοντραφούρης, πριν φύγει από την ζωή, είχε δώσει στον γιο της και χρήματα προκειμένου να ανάψει ένα κερί στην επίσκεψή του στον Άθω, μία επιθυμία που ο ίδιος θέλησε να εκπληρώσει.

Η εξόδιος ακολουθία για τον Γιώργο Καραντινό θα τελεστεί την Πέμπτη, στις 14:30, στο χωριό Δαφνές Ηρακλείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τραγωδία στο Άγιο Όρος - Σκοτώθηκε γνωστός αναισθησιολόγος της Κρήτης

SHARE: