Αγωνία για τις δύο ανήλικες αδερφές που εξαφανίστηκαν από την Πλατεία Αττικής

Αγωνία για τις δύο ανήλικες αδερφές που εξαφανίστηκαν από την Πλατεία Αττικής

Οι δυο αδερφές 14 και 11 ετών έφυγαν μόνες τους για να πάνε σε παραλία. Μία ημέρα μετά αναρτήθηκε φωτογραφία στο Facebook της 14χρονης με τον φίλο της

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό δύο ανήλικων κοριτσιών που εξαφανίστηκαν από το μεσημέρι του Σαββάτου από το σπίτι τους στην Πλατεία Αττικής. Πρόκειται για δύο ανήλικες Ελληνίδες και αδερφές 14 και 11 ετών αντίστοιχα.

Η μητέρα τους εμφανίστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα το βράδυ της Κυριακής για να κάνει τη δήλωση εξαφάνισής τους. Σύμφωνα με την ίδια, οι κόρες της, της είπαν το Σάββατο το μεσημέρι στην μητέρα του, πως θα πήγαιναν μόνες τους για μπάνιο και έκτοτε δεν τις ξαναείδε.

Αρχικά, δήλωσε πως δεν ήξερε αν η 14χρονη κόρη της είχε μαζί της κινητό τηλέφωνο και στη συνέχεια δήλωσε έναν αριθμό, ο οποίος όμως εμφανίζεται απενεργοποιημένος και έγινε από τις Αρχές αίτημα άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου για να εντοπιστεί το τελευταίο τους στίγμα από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Μία ημέρα μετά την εξαφάνιση των δύο κοριτσιών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο προφίλ της 14χρονης στο Facebook μία φωτογραφία που αναρτήθηκε και στην οποία φαίνεται η 14χρονη μαζί με ένα αγόρι που φέρεται να είναι ο φίλος της… και έτσι γίνονται προσπάθειες για τον εντοπισμό αυτού του ατόμου, το οποίο παραμένει άγνωστο αν είναι μεγαλύτερος σε ηλικία.

Για τις δύο ανήλικες αδερφές έγινε και αναγγελία εξαφάνισης από το “Χαμόγελο του Παιδιού”. Πρόκειται για την Ειρήνη Σ. 14 ετών και Άννα Σ. 11 ετών. Η Ειρήνη έχει ύψος 1,65 μ., ζυγίζει 40 κιλά, έχει κόκκινα μαλλιά και γαλάζια μάτια. Η Άννα έχει ύψος 1,60 μ., ζυγίζει 42 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και πράσινα μάτια. Ιδιαίτεροι λόγοι καθιστούν απαραίτητη την άμεση εύρεση των δύο ανηλίκων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα