Αγωνία για τον 18χρονο που έπεσε σε λίμνη στη Βοιωτία

Αγωνία για τον 18χρονο που έπεσε σε λίμνη στη Βοιωτία

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 18χρονου, που έπεσε στην Παραλίμνη Μουρικίου, όπου είχε πάει για ψάρεμα με φίλους του (vid)

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Τρίτης (25/03) οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό ενός 18χρονου, ο οποίος αγνοείται από το πρωί, όταν έπεσε στην Παραλίμνη Μουρικίου, στη Βοιωτία.

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, ο νεαρός είχε πάει μαζί με φίλους του για ψάρεμα. Δύο άτομα από την παρέα έμειναν στη στεριά και ο 18χρονος μαζί με έναν 30χρονο επιβιβάστηκαν σε βάρκα, η οποία λίγο αργότερα αναποδογύρισε, με αποτέλεσμα να βρεθούν στο νερό. Ο 30χρονος βγήκε στην επιφάνεια αλλά όχι και ο φίλος του.

Η παρέα κάλεσε βοήθεια και στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών με τέσσερις δύτες από την Αττική και ΕΜΑΚ με διασωστική λέμβο από τη Λαμία.

Η επιχείρηση ωστόσο δεν είχε κανένα αποτέλεσμα μέχρι το βράδυ, όταν διακόπηκαν οι έρευνες, οι οποίες θα αρχίσουν και πάλι με το πρώτο φως της ημέρας, την Τετάρτη (26/03).

Πληροφορίες από lamiastar.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα