Άγρια καταδίωξη ληστών στη Νέα Ερυθραία – Άνοιξαν πυροσβεστήρες για να διαφύγουν

Άγρια καταδίωξη ληστών στη Νέα Ερυθραία – Άνοιξαν πυροσβεστήρες για να διαφύγουν
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ Eurokinissi

Νέο, παρόμοιο περιστατικό με αυτό που σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στον Διόνυσο εκτυλίχθηκε αργά το βράδυ στα Βόρεια Προάστια. Είχε προηγηθεί ληστεία σε σπίτι ηλικιωμένης.

Θύμα ληστείας έπεσε μία γυναίκα μέσα στο σπίτι της, στη Νέα Ερυθραία, στις 11 το βράδυ της Κυριακής. Άγνωστοι δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, εισέβαλαν στην οικία και ακινητοποίησαν το θύμα με την απειλή σιδερένιων αντικειμένων που κρατούσαν στα χέρια τους.

Στη συνέχεια αφαίρεσαν όσα χρήματα και κοσμήματα βρήκαν και διέφυγαν με αυτοκίνητο. Η γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία και σύντομα μία Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. εντόπισε το αυτοκίνητο με τους δράστες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας και ξεκίνησε καταδίωξη.

Οι δράστες για να καταφέρουν να ξεφύγουν έκαναν χρήση ακόμα και πυροσβεστήρων που είχαν μαζί τους, ώστε να τυφλώσουν τους αστυνομικούς που τους καταδίωκαν και στο ύψος της γέφυρας του Ολυμπιακού Χωριού, όπου έστριψαν, κατάφεραν να διαφύγουν.

Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από την Ασφάλεια, ενώ σημειώνεται πως ανάλογο περιστατικό είχε σημειωθεί πριν μερικές ημέρες στον Διόνυσο με την διαφορά ότι εκεί οι δράστες έγιναν αντιληπτοί πριν προλάβουν να εισέλθουν στην οικία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα