Αγρίνιο: 39χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε δύο γυναίκες

Αγρίνιο: 39χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε δύο γυναίκες
Άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε δύο γυναίκες στο Αγρίνιο agrinionews

Ένας 39χρονος άνδρας επιτέθηκε σε μία 39χρονη και τη 16χρονη κόρη της με μαχαίρι, με αποτέλεσμα αμφότερες να τραυματιστούν. Άμεση η σύλληψή του, δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της επίθεσης.

Στο νοσοκομείο Αγρινίου με τραύματα από μαχαίρι μεταφέρθηκαν το πρωί της Κυριακής δύο γυναίκες, έπειτα από επίθεση που δέχτηκαν από έναν 39χρονο.

Όπως αναφέρει το agrinionews , το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί του πεζόδρομου της οδού Καραϊσκάκη, με τον δράστη να επιτίθεται στην39χρονη και τη 16χρονη κόρη της, υπό αδιευκρίνιστα μέχρι στιγμής αίτια.

agrinionews

Μάλιστα, στο διαμέρισμα φέρεται να υπήρχε μία ακόμη γυναίκα, η οποία πρόλαβε να διαφύγει πριν ο άνδρας επιτεθεί και τραυματίσει μητέρα και κόρη. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άντρας τράβηξε μαχαίρι μετά από διαφωνία που είχε με τις γυναίκες, χωρίς ακόμη αυτό να έχει επιβεβαιωθεί. Μετά την επίθεση και στην προσπάθειά του να διαφύγει, συνελήφθη στην οδό Παπαστράτου.

agrinionews

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και παρέλαβαν τις δύο γυναίκες, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αγρινίου. Η ανήλικη κοπέλα έχει ελαφρύ τραύμα, ενώ η μητέρα της έχει πιο σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή χώρα από τα χτυπήματα που δέχτηκε με το μαχαίρι.

agrinionews

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version