Αιδηψός: Ελεύθερος ο 30χρονος που κλώτσησε τη γάτα – Την Παρασκευή η απολογία του

Αιδηψός: Ελεύθερος ο 30χρονος που κλώτσησε τη γάτα – Την Παρασκευή η απολογία του
Καρέ από το βίντεο με την κακοποίηση της γάτας Twitter

Ελεύθερος αφέθηκε ο 30χρονος που κακοποίησε τη γάτα στην Αιδηψό. "Λυπάμαι πολύ για τις πράξεις μου, έχω μετανιώσει και θα τιμωρηθώ" ήταν οι πρώτες του δηλώσεις.

Ελεύθερος αφέθηκε ο 30χρονος από την Αλβανία που κακοποίησε τη γάτα στην Αιδηψό, αφότου παραπέμφθηκε τελικά για πλημμέλημα και όχι για κακούργημα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας. Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή 6 Μαΐου.

Στο πλευρό του είχε δύο μάρτυρες υπεράσπισης, ο ένας εξ αυτών ήταν ο άνθρωπος που ανέβασε τα βίντεο στο Ιnstagram.

Ο 30χρονος και οι μάρτυρές του υποστήριξαν ότι η γάτα που κλώτσησε ο δράστης έπεσε εκείνη την ώρα στα χαλίκια. Κατά την έξοδό του από τα Δικαστήρια Χαλκίδας ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του ενώ δηλώσεις έκανε και ο συνήγορος του Ιάσονας Οικονόμου.

“Λυπάμαι πολύ για τις πράξεις μου, έχω μετανιώσει και θα τιμωρηθώ” ανέφερε συγκεκριμένα, με τον κ. Οικονόμου να σημειώνει πως “Εύχομαι να τους γίνει ένα μάθημα και να καταλάβουν ότι τα ζώα είναι μέρος της κοινωνίας, όπως ακριβώς σεβόμαστε τους ανθρώπους. Τα παθήματα, μαθήματα. Θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του με την υπεράσπιση, βέβαια, που δικαιούται”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα