Αιγάλεω: Τραυματισμός μητέρας από πτώση παραθύρου έξω από σχολείο

Αιγάλεω: Τραυματισμός μητέρας από πτώση παραθύρου έξω από σχολείο
Παράθυρο έπεσε σε μητέρα Glomex

Παράθυρο από τον δεύτερο όροφο του 5ου Δημοτικού σχολείου στο Αιγάλεω έπεσε πάνω σε μητέρα. Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο. Τι καταγγέλλει ο δήμος.

Ένα ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (1/06), κατά την πρώτη μέρα ανοίγματος των δημοτικών σχολείων στο πλαίσιο της άρσης των μέτρων, στο 5ο Δημοτικό σχολείο στο Αιγάλεω. 

Συγκεκριμένα, το ατύχημα συνέβη όταν ένα παράθυρο από αλουμίνιο έπεσε από τον δεύτερο όροφο του κτιρίου πάνω σε μητέρα που πήγαινε τα παιδιά της στο σχολείο, τραυματίζοντάς την.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιος δάσκαλος πήγε να ανοίξει το παράθυρο, ώστε η αίθουσα να έχει τον κατάλληλο αερισμό, όπως προβλέπουν οι οδηγίες του ΕΟΔΥ, και το παράθυρο έπεσε πάνω στην άτυχη γυναίκα, με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι. 

Η μητέρα μεταφέρθηκε με τραύματα στο Τζάνειο Νοσοκομείο, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε κάποια ράμματα και θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. 

Η Ένωση Γονέων του Δήμου Αιγάλεω, καταγγέλλει την κακή και ελλιπή συντήρηση του συγκεκριμένου σχολείου, αλλά και άλλων σχολείων του δήμου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version