Αίγιο: Βρέθηκε νεκρό νεογνό στα σκουπίδια -Ύποπτη μία 35χρονη που πήγε μόνη της στο νοσοκομείο

Αίγιο: Βρέθηκε νεκρό νεογνό στα σκουπίδια -Ύποπτη μία 35χρονη που πήγε μόνη της στο νοσοκομείο
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Eurokinissi

Ύποπτη για την υπόθεση μία 35χρονη που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Ρίου, όπου πήγε με αιμορραγία μόνη της χθες το βράδυ - Αρνείται ότι έχει σχέση με το περιστατικό και ισχυρίζεται πως είχε αποβολή.

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Αιγίου μία νέα υπόθεση απόρριψης νεογνού που βρέθηκε νεκρό μέσα σε κάδο απορριμμάτων στην περιοχή. Το νεκρό νεογνό εντοπίστηκε σήμερα το πρωί από έναν πολίτη και έναν υπάλληλο στην καθαριότητα του Δήμου Αιγίου, οι οποίοι κάλεσαν αμέσως τις Αρχές.

Γιατροί από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ρίου κάλεσαν στο μεταξύ την Ασφάλεια Πατρών και τους ενημέρωσαν πως μία 35χρονη Ελληνίδα πήγε μόνη της χθες το βράδυ στο νοσοκομείο με αιμορραγία και ενδείξεις τοκετού, χωρίς να πει που είναι και τι έγινε με το νεογνό.

Η Ασφάλεια Πατρών επικοινώνησε με την Ασφάλεια Αιγίου και από κοινού μετέβησαν στο νοσοκομείο όπου εξετάστηκε η 35χρονη και αρνήθηκε ότι είχε σχέση με το περιστατικό παρότι είναι κάτοικος Αιγίου όπου διαμένει με την οικογένειά της. Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι η αιμορραγία της οφείλεται σε αποβολή.

Βεβαίως, από τις Αρχές δεν έχουν πειστεί από τους ισχυρισμούς της 35χρονης και έτσι ακόμα και αν δεν ομολογήσει έχουν ζητήσει να γίνει νεκροψία-νεκροτομή στο νεογνό πρώτα απ’ όλα για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του και να ληφθεί δείγμα γενετικού υλικού, ώστε να γίνει σύγκριση με το DNA της 35χρονης. Για το περιστατικό έρευνα διενεργεί η Ασφάλεια Αιγίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα