Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ νεαρών στη Νεμέα

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ νεαρών στη Νεμέα
Αστυνομία Νεμέας Korinthostv.gr

Δύο παρέες νεαρών ήρθαν στα χέρια νωρίς το πρωί στο δημοτικό πάρκινγκ της Νεμέας για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους-Ένας τραυματίας στον μηρό από μαχαίρι και δύο από ξυλοδαρμό-Αναζητούνται τρία άτομα ως οι δράστες με τους δύο να έχουν ταυτοποιηθεί.

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 το πρωί στο δημοτικό πάρκινγκ της Νεμέας ανάμεσα σε δύο παρέες νεαρών για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Στην μία παρέα ήταν τέσσερα άτομα και στην δεύτερη τρία.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία στις 12 το μεσημέρι από τα ίδια τα θύματα όταν επέστρεψαν από το νοσοκομείο που είχαν μεταβεί για τις Πρώτες Βοήθειες. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ένας από την ομάδα των τριών νεαρών, έβγαλε σουγιά και τραυμάτισε ελαφρά στον μηρό έναν 25χρονο ενώ από την ίδια παρέα των τεσσάρων νεαρών δύο ακόμη νεαροί υπέστησαν τραύματα από ξυλοδαρμό.

Από την Αστυνομία αναζητούνται οι τρεις δράστες εκ των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία των δύο και διενεργείται έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια της συμπλοκής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα