Αιματηρός απολογισμός και φέτος: 11χρονη τραυματίστηκε από βεγγαλικό στην κοιλιά – 24χρονος ακρωτηριάστηκε

Αιματηρός απολογισμός και φέτος: 11χρονη τραυματίστηκε από βεγγαλικό στην κοιλιά – 24χρονος ακρωτηριάστηκε
Κατασχεμένες κροτίδες EUROKINISSI

Τα περιστατικά που καταγράφηκαν, είναι λιγότερα από άλλες χρονιές και έγιναν δεκάδες συλλήψεις σε όλη την χώρα και χιλιάδες κατασχέσεις βεγγαλικών

Αν και λιγότερα σε σχέση με άλλες χρονιές δεν έλειψαν τα θλιβερά περιστατικά τραυματισμών από το επικίνδυνο έθιμο της ρίψης βεγγαλικών κατά την Ανάσταση.

Στον Μώλο Φθιώτιδας μία 11χρονη τραυματίστηκε ελαφρά στην κοιλιά και υπέστη εγκαύματα από κροτίδα που άγνωστος έριξε μπροστά της κατά τη διάρκεια της Ανάστασης. Στο παιδάκι παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε Νοσοκομείο και οι γονείς του παιδιού έκαναν μήνυση κατ’ αγνώστων.

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο ένας 24χρονος ακρωτηριάστηκε στο ένα του χέρι και υπέστη τραυματισμό στο άλλο, όταν μετά την Ανάσταση και κατά τη διάρκεια του φαγητού επιχείρησε να ανάψει κροτίδες με καμινέτο, με αποτέλεσμα να εκραγούν στο χέρι του…

Στις Κυκλάδες η Αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα για να διαπιστώσει εάν όντως υπάρχει παρόμοιος τραυματισμός ενός 18χρονου από κροτίδα στην Πάρο, καθώς δεν έχει καταγγελθεί αυτό στις Αρχές.

Σημειώνεται ότι όλη την περίοδο των εορτών η Αστυνομίας προχώρησε σε 69 συλλήψεις σε όλη την χώρα και έχουν κατασχεθεί περίπου 150.000 κροτίδες, βεγγαλικά και πυροτεχνήματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα