Αγωνία για την αγνοούμενη στο Καματερό

Αγωνία για την αγνοούμενη στο Καματερό
Κατάρρευση ακατοίκητου τριωροφου κτηρίου στο Κματερό την Πάμπτη 22 Οκτωβρίου 2015. Το κτήριο, πάνω στο ρέμα της εσχατιάς είχε εκκενωθεί πέρυσι λόγω επικινδυνότητας από την Περιφέρεια. Eurokinissi

Βρέθηκε σώος ο οδηγός του εγκαταλελειμμένου αυτοκινήτου στο Μενίδι, παραμένει η αγωνία για τον εντοπισμό της αγνοούμενης γυναίκας στο Καματερό, που μέχρι τώρα ούτε έχει βρεθεί ούτε έχει επικοινωνήσει με τους δικούς της

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής η επιχείρηση της Πυροσβεστικής στο Μενίδι, άντρες της οποίας ερευνούσαν επί της οδού Αγίου Φανουρίου ένα αυτοκίνητο το οποίο εντοπίστηκε από πολίτες ντεραπαρισμένο μέσα σε χείμαρρο.

Οι πυροσβέστες δεν εντόπισαν εγκλωβισμένο άνθρωπο σε αυτό, ενώ από τα στοιχεία της πινακίδας εντόπισαν τον οδηγό, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του, βρίσκεται πλέον στο σπίτι του και ανέφερε στους Πυροσβέστες, πως εγκατέλειψε εγκαίρως το αυτοκίνητο την ώρα που το παρέσυρε ο χείμαρρος και μετά από ώρα κατάφερε να φτάσει μόνος του στο σπίτι του…

Την ίδια ώρα παραμένει σε εξέλιξη το θρίλερ στον Καματερό με την αγνοούμενη γυναίκα. Οι έρευνες της Πυροσβεστικής στην περιοχή ξεκίνησαν όταν εντοπίστηκε ένα αυτοκίνητο στο τέρμα της οδού Θηβών στην περιοχή του ρέματος της Πικροδάφνης, το οποίο είχε παρασυρθεί από χείμαρρο, όμως η οδηγός του ήταν άφαντη. Στο σημείο γίνονται αγωνιώδεις έρευνες καθώς εκφράζονται σοβαροί φόβοι, αφού η γυναίκα δεν έχει επικοινωνήσει με τους δικούς της… και όσο περνούν οι ώρες η αγωνία για την τύχη της γιγαντώνεται.

Υπενθυμίζεται, πως το μεσημέρι της Παρασκευής, ένας 41χρονος έχασε την ζωή του μέσα στο αυτοκίνητό του, όπου πνίγηκε όταν τον παρέσυρε χείμαρρος στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Μαυροπηγής στο κέντρο του Μενιδίου. Η 70χρονη μητέρα του, που επίσης επέβαινε στο αυτοκίνητο, διασώθηκε από πολίτες και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γεννηματά, όπου και νοσηλεύεται.

Επίσης, υπενθυμίζεται πως τραυματίστηκε ελαφρά μία ηλικιωμένη στην Πετρούπολη έξω από το 8ο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής, όταν την παρέσυρε χείμαρρος, ενώ τελευταία στιγμή απεγκλωβίστηκε από χείμαρρο στην οδό Ζάππα στον Καματερό ένας μικρός μαθητής. Στο Μενίδι, επίσης έγινε το μεσημέρι επιχείρηση διάσωσης για έναν πυροσβέστη που εγκλωβίστηκε μέσα σε λάσπες στην προσπάθειά του να βοηθήσει άλλους πολίτες.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχτεί περισσότερες από 835 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων, απομακρύνσεις αντικειμένων και παροχές βοήθειας από ολόκληρη την Αττική και κυρίως από τα Δυτικά Προάστια. Για την αντιμετώπιση όλων των συμβάντων επιχειρούν 140 συνεργεία της Πυροσβεστικής με 560 άντρες και θα επιχειρούν όλη τη νύχτα και το πρωί στην προσπάθεια να θέσουν την κατάσταση υπό έλεγχο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα