Ακαδημία Πλάτωνος: Συναγερμός για εξαφάνιση 14χρονης

Ακαδημία Πλάτωνος: Συναγερμός για εξαφάνιση 14χρονης
Εξαφάνιση ανήλικης Χαμόγελο του Παιδιού

Η 14χρονη Υβόννη Π. εξαφανίστηκε από την περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος στις 25 Μαΐου. Το Χαμόγελο του Παιδιού προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της.

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές μετά την εξαφάνιση ενός 14χρονου κοριτσιού από την περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος στην Αθήνα.

Τα ίχνη της Υβόννης Π. χάθηκαν την Πέμπτη (25/05) και το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνισή της σήμερα, Δευτέρα (05/06) προχωρώντας στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Υβόννη Π. έχει μακριά καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,70 και είναι 46 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζίν σορτσάκι, φούτερ γκρι με κουκούλα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Εξαφάνιση ανήλικης Χαμόγελο του Παιδιού

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, όλο το 24ωρο, στην “Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000” καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα