Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Όταν η Γαλλία τον τίμησε στη Eurovision

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Όταν η Γαλλία τον τίμησε στη Eurovision
Ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης στο επίσημο κλιπ της Γαλλίας στον διαγωνισμό Eurovision 2016 Eurovision Song Contest / Youtube

Ήταν το 2016, όταν η Γαλλία θέλησε να τιμήσει τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη, μέσα από το επίσημο video clip της χώρας στον διαγωνισμό της Eurovision.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, η οποία μάλιστα γνωστοποιήθηκε μέσα από τους λογαριασμούς του ίδιου στα social media.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών, νικημένος από μια σπάνια μορφή καρκίνου και μετά από μια σκληρή και γενναία μάχη με την ασθένεια.

Ο ίδιος αφήνει πίσω του τον δικό του μύθο και τη δική του υπογραφή στον ελληνικό αθλητισμό μέσα από τις τεράστιες επιτυχίες του στο Τάε Κβον Ντο.

Ο αθλητής κατάφερε να διακριθεί και να γίνει ίνδαλμα για όλα τα νέα παιδιά σε διεθνές επίπεδο.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης Eurokinissi

Ήταν το 2016, όταν η Γαλλία θέλησε να τιμήσει τον σπουδαίο αθλητή. Συγκεκριμένα, η χώρα επέλεξε να δείξει τον σεβασμό της στον Νικολαΐδη, μέσα από το επίσημο video clip της χώρας στον διαγωνισμό της Eurovision.

Το επίσημο βίντεο κλιπ της γαλλικής συμμετοχής στη Eurovision τίμησε τον Έλληνα Ολυμπιονίκη του Tae Kwon Do, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, με το στόρι του video clip να τον τοποθετεί ως το ίνδαλμα νέων αθλητών.

Το σενάριο του clip ξετυλίγει την ιστορία δύο νέων. Η μία από αυτούς έχει όνειρο να γίνει αθλήτρια του Tae Kwon Do και ως εκ τούτου, αντί για τραγουδιστές και ηθοποιούς στον τοίχο του δωματίου της, φιγουράρει το δικό της είδωλο. Ο Έλληνας αθλητής, Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Το video clip στο Youtube ξεπερνά τα 23 εκατ. views.

Αλέξανδρος Νικολαϊδης: Το επίσημο video clip της Γαλλίας στη Eurovision 2016

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα