Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Το Twitter αποχαιρετά τον σπουδαίο αθλητή – “Να έρχεσαι και να φεύγεις Άνθρωπος”

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Το Twitter αποχαιρετά τον σπουδαίο αθλητή – “Να έρχεσαι και να φεύγεις Άνθρωπος”
Αλέξανδρος Νικολαΐδης INTIME NEWS

Λίγο μετά την γνωστοποίηση της τραγικής είδησης του θανάτου του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να πουν το δικό τους "αντίο" στον κορυφαίο Ολυμπιονίκη.

Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, η οποία γνωστοποιήθηκε μέσα από τους λογαριασμούς του ίδιου στα social media.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών, νικημένος από μια σπάνια μορφή καρκίνου και μετά από μια σκληρή και γενναία μάχη με την ασθένεια.

Το καρκίνωμα nut αποτελεί μια ιδιαίτερα σπάνια περίπτωση κακοήθους όγκου που μπορεί να εμφανιστεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος χωρίς να είναι γνωστή η αιτία. Οι ασθενείς σε ελάχιστες περιπτώσεις ζουν περισσότερο από 10 μήνες.

Ο Ολυμπιονίκης αφήνει πίσω του τον δικό του μύθο στον ελληνικό αθλητισμό μέσα από τις τεράστιες επιτυχίες του στο Τάε Κβον Ντο.

Η Ελλάδα αποχαιρετά με θλίψη τον σπουδαίο αθλητή, ο οποίος χάρισε στη χώρα μεγάλες συγκινήσεις. Λίγο μετά την γνωστοποίηση της τραγικής είδησης, οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να πουν το δικό τους “αντίο” στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη. Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ώρες έχει δημιουργηθεί το #alexanderwasgreat στην πλατφόρμα.

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Το Twitter αποχαιρετά τον κορυφαίο αθλητή

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα