Αλβανία: Ελεύθερος ο αστυνομικός βουλευτή της ΝΔ που συνελήφθη οπλοφορώντας

Αλβανία: Ελεύθερος ο αστυνομικός βουλευτή της ΝΔ που συνελήφθη οπλοφορώντας
Αστυνομικοί - Φωτό αρχείου Eurokinissi

Τι δήλωσε χθες ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Γιόγιακας με αφορμή την προσαγωγή του αστυνομικού φρουρού του από τις αλβανικές αρχές.

Ελεύθερος αφέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο αστυνομικός-φρουρός του βουλευτή Θεσπρωτίας της ΝΔ Βασίλη Γιόγιακα, ο οποίος συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου από τις αλβανικές αρχές με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής, κοντά στο χωριό Κρανιά της Βόρειας Ηπείρου.

Μιλώντας χθες στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 ο βουλευτής της ΝΔ δήλωνε:

“Θεωρήσαμε χρέος μας να τιμήσουμε τη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ενός ανθρώπου που με ιδιαίτερη αυτοθυσία έχασε τη ζωή του. Περνώντας τον έλεγχο στο Τελωνείο Μαυροματίου, ο συνεργάτης μου έδωσε την υπηρεσιακή του ταυτότητα” για να προσθέσει:

“Σήμερα υπήρχαν υπερβολικά μέτρα ασφαλείας. Στον πρώτο έλεγχο στη συνέχεια, ο αστυνομικός δήλωσε την κατοχή του υπηρεσιακού του όπλου και θεώρησαν σκόπιμο οι αστυνομικές αρχές να τον προσαγάγουν στο Α.Τ των Αγίων Σαράντα”, ενώ τόνισε πως “από ολιγωρία δεν εδηλώθη η κατοχή του όπλου. Γνώριζαν όμως ότι ήταν αστυνομικός γιατί χρησιμοποίησε την αστυνομική του ταυτότητα. Αλλεπάλληλες φορές επισκεπτόμαστε πολλές ακριτικές περιοχές”.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version