Αμβρόσιος: Ντρέπομαι που ζω στη χώρα των ψευταράδων και των ομοφυλοφίλων

Αμβρόσιος: Ντρέπομαι που ζω στη χώρα των ψευταράδων και των ομοφυλοφίλων

Τον διορισμό του Νίκου Καρανίκα στο γραφείο του πρωθυπουργού, θέλησε να καυτηριάσει ο Αμβρόσιος. Ωστόσο, στο τέλος κατέληξε να επιτίθεται σε άθεους και ομοφυλόφιλους. Αναλυτικά η ανάρτησή του στο προσωπικό του blog

Στο προσωπικό του ιστολόγιο, ο Μητροπολίτης σχολιάζει τον διορισμό του ειδικού συμβούλου του Πρωθυπουργού Νικολάου Καρανίκα, στο Γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού.

Αναφέρει επί λέξη:

ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΣ;

ΝTΡΕΠΟΜΑΙ, ΠΟΥ ΖΩ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!

Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ...ΜΕΓΑΛΕΙΟ!

Δημοσιεύθηκε και σας την παρουσιάζουμε! Ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας κατά τρόπο σκανδαλώδη και προκλητικό  βολεύει τους δικούς του ανθρώπους! Ένας ακόμη φίλος του από την «παλιά παρέα του» διορίσθηκε Σύμβουλος μέ μισθό 2027 € μηνιαίως!

Ντρέπομαι, που ζω σ' αυτή την ταλαίπωρη Χώρα των άθεων, των ψευταράδων, των καταχραστών, των ομοφυλοφίλων, των πουλημένων καναλαρχών, των πληρωμένων δημοσιογράφων, όλων αυτών, οι οποίοι με τη μαγκιά τους κυβερνούν τον Ελληνικό Λαό! Τα συλλυπητήριά μου, φίλοι μου! Τά χειρότερα έρχονται!

Αίγιον, 4 Μαρτίου 2016

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Στη θέση του ειδικού συμβούλου στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού διορίστηκε ο Ν..... Κ........ από τη Θεσ/κη, απόφοιτος τουριστικών επαγγελμάτων και σερβιτόρος στο επάγγελμα. Μέλος της ΚΝΕ, ιδρυτικό μέλος της νεολαίας ΣΥΝ, αρνητής στράτευσης και μέλος του Συνδέσμου Αντιρρησιών Συνείδησης, διορίστηκε με μισθό 2027 ευρώ μεικτά, όπως αναφέρει το olathessaloniki.com

Ο Ν...... Κ........ που αυτοπροσδιορίζεται ως αρνητής στράτευσης και μέλος του Συνδέσμου Αντιρρησιών Συνείδησης, το 1996 δικάστηκε για την άρνησή του να στρατευτεί. Έγιναν δυο δίκες. Στην πρώτη καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση και στη δεύτερη σε διετή αναστολή με ένα χρόνο φυλάκιση. Τελικώς παρέμεινε στη στρατιωτική φυλακή από το Αύγουστο έως τον Δεκέμβρη του 1996.

Ο Ν...... Κ..........., σύμφωνα με το βιογραφικό του ως υποψηφίου δημοτικού συμβούλου στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με τη δημοτική κίνηση Θεσσαλονίκη – Ανοιχτή Πόλη, Αδιόριστος εκπαιδευτικός-σερβιτόρος. « Γεννήθηκα το ’69, σχολείο πήγα, γράμματα έμαθα, όπως με προέτρεπαν και οι γονείς μου για να γίνω άνθρωπος. Από τα εφηβικά μου χρόνια όμως, κατάλαβα ότι άνθρωπος γίνεσαι στο συλλογικό και στους κοινωνικούς αγώνες και επίσης, ότι η καριέρα είναι σαν την χολέρα. Από μαθητής, μέλος της Κ.Ν.Ε. -ως το ’92, ιδρυτικό μέλος της νεολαίας ΣΥΝ., αρνητής στράτευσης και μέλος του Συνδέσμου Αντιρρησιών Συνείδησης. Ιδρυτικό μέλος του ελληνικού κοινωνικού Φόρουμ, συμμετείχα ενεργά σ’ όλες τις ευρωπαϊκές και τοπικές κινητοποιήσεις. ΣΥΡΙΖΑ σήμερα και μέλος της ΚΠΕ του Συνασπισμού».

Αμβρόσιος: Ντρέπομαι που ζω στη χώρα των ψευταράδων και των ομοφυλοφίλων
Αμβρόσιος: Ντρέπομαι που ζω στη χώρα των ψευταράδων και των ομοφυλοφίλων

Πηγή: mkka.blogspot.gr

SHARE: