Ανάληψη ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητο της Μίνας Καραμήτρου

Ανάληψη ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητο της Μίνας Καραμήτρου
Το αυτοκίνητο της Μίνας Καραμήτρου, το οποίο άγνωστοι πυρπόλησαν τα ξημερώματα της Τρίτης Eurokinissi

Την ανάληψη ευθύνη υπογράφει ομάδα που αυτοαποκαλείται «εμπρηστικοί αντιαστυνομικοί reporters» και στο κείμενο ανάληψης αναφέρουν μεταξύ άλλων πως η επίθεση έγινε για τον Δημήτρη Κουφοντίνα

Με κείμενο που αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ομάδα που αυτοαποκαλείται «εμπρηστικοί αντιαστυνομικοί reporters», ανέλαβε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητο της δημοσιογράφου Μίνας Καραμήτρου που έγινε κάτω από το σπίτι της στου Παπάγου πριν μία εβδομάδα.

Στο κείμενο ανάληψης το περιεχόμενο του οποίου είναι εξαιρετικά υβριστικό για την δημοσιογράφο, αναφέρουν μεταξύ άλλων πως η επίθεση έγινε για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

“Είναι αρκετά σαφής η σύνδεση της ενέργειάς μας με τον αγώνα του Δημήτρη Κουφοντίνα. Είναι ο άνθρωπος που εξανάγκαστηκε σε ακόμα μία απεργία πείνας, και την ίδια στιγμή στην πλάτη του παίζεται το μεγαλύτερο μέρος του κομματικού ανταγωνισμού, ενόψει και των εκλογών. Είναι το φωτεινό παράδειγμα της επαναστατικής αξιοπρέπειας, που τόσα χρόνια έγκλειστος στέκει αμετανόητος, υφαίνοντας σταθερά το κόκκινο νήμα του Αγώνα. Ο Δημήτρης είναι κομμάτι από τον κόσμο μας. Και έχουμε χίλιους λόγους να είμαστε στο πλευρό του.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα