Σοκαριστικό τροχαίο-Λαμία: Ανατράπηκε το αμάξι και εκείνη δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά

Λαμία
Λαμία LAMIAREPORT.GR

Τυχερή στάθηκε μία 51χρονη γυναίκα από τη Λαμία που ενώ κινούταν στον περιφερειακό δρόμο Λαμίας-Δομοκού, ανατράπηκε το αμάξι της και εκείνη κατάφερε να βγει χωρίς κανέναν τραυματισμό.

Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε 51χρονη Λαμιώτισσα που κινούνταν στον περιφερειακό δρόμο Λαμίας – Δομοκού στο ύψος της διασταύρωσης του ICE λίγο πριν τις 9 το πρωί της Τετάρτης (29/5).

Λαμία
Λαμία LAMIAREPORT.GR

Η γυναίκα ερχόταν από την μεριά της Αμφιθέας και μπήκε στον περιφερειακό από την παραπάνω διασταύρωση με κατεύθυνση προς Ξηριώτισσα.

Άγνωστο πως, το αμάξι συνέχισε να στρίβει δεξιά με αποτέλεσμα να βρει στο κράσπεδο και να ανατραπεί στο παρακείμενο αυλάκι. Παρά την ατυχία της, η γυναίκα στάθηκε πολύ τυχερή, καθώς δεν χτύπησε, ενώ και η πόρτα της οδηγού άνοιγε κανονικά αφού βρισκόταν στο κενό από το χαντάκι.

Λαμία
Λαμία LAMIAREPORT.GR

Με τη βοήθεια διερχόμενων η γυναίκα απεγκλωβίστηκε και δεν χρειάστηκε την επέμβαση των πυροσβεστών που έφτασαν πολύ γρήγορα στο σημείο με δύο οχήματα. Ομοίως έφθασε και πλήρωμα της 7ης ΕΜΑΚ που επίσης δε χρειάστηκε να παρέμβει.

Διασώστες του ΕΚΑΒ τοποθέτησαν προληπτικά στην 51χρονη κολάρο και τη μετέφεραν εμφανώς σαστισμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας για περαιτέρω εξετάσεις.

Λαμία
Λαμία LAMIAREPORT.GR

Η Τροχαία Λαμίας βρέθηκε επίσης στο σημείο για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και για την καταγραφή του απρόοπτου συμβάντος.

Λαμία
Λαμία LAMIAREPORT.GR
Πηγή: 

Lamiareport

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Λαμία
SHARE:

24Media Network