Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε η δίκη του καθηγητή που καταγγέλθηκε από μαθήτρια

Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε η δίκη του καθηγητή που καταγγέλθηκε από μαθήτρια
Σεξουαλική παρενόχληση iStock

Για δεύτερη συνεχή ημέρα αναβλήθηκε η δίκη του 67χρονου καθηγητή που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε 17χρονη μαθήτρια.

Αναβλήθηκε εκ νέου, από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, η δίκη τού 67χρονου καθηγητή που καταγγέλθηκε από μαθήτρια Λυκείου ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Η δίκη επρόκειτο να διεξαχθεί την Παρασκευή, μετά την πρώτη αναβολή που ζήτησε και πήρε ο κατηγορούμενος, αλλά κατά την έναρξη της διαδικασίας η νομική συμπαραστάτης της 17χρονης μαθήτριας ενημέρωσε το δικαστήριο ότι η εντολέας της δεν είναι σε θέση να καταθέσει λόγω “άσχημης ψυχολογικής κατάστασης».

Υπό αυτές τις συνθήκες δόθηκε αναβολή για το τέλος του μήνα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κατηγορούμενος καθηγητής, που είχε αφεθεί ελεύθερος, διώκεται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και κατάχρηση ανηλίκου, πράξεις που σύμφωνα με τη δικογραφία τελέστηκαν κατ’ εξακολούθηση.

Ο ίδιος, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αρνείται τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι δεν γνωρίζει την καταγγέλλουσα δια ζώσης και πως ήταν μαθήτριά του πέρυσι όταν τα μαθήματα διεξάγονταν διαδικτυακά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα