Χρήστος Παππάς: Αντιτρομοκρατική και Interpol αναζητούν τα ίχνη του

Χρήστος Παππάς: Αντιτρομοκρατική και Interpol αναζητούν τα ίχνη του
Στιγμιότυπο από την απολογία του νεοναζί Χρήστου Παππά, την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 eurokinissi

Τον φυγόποινο υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής αναζητούν Αντιτρομοκρατική και Interpol. Οι έρευνες εστιάζουν και σε εκκλησίες και μοναστήρια, ενώ δεν αποκλείεται να έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

Άφαντος παραμένει για τρίτο 24ωρο ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, παρά τις έρευνες της Αστυνομίας που επεκτείνονται ακόμη και σε μοναστήρια.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη απέδωσε την αδυναμία των αστυνομικών να τον εντοπίσουν εγκαίρως, στη χαλάρωση των περιοριστικών όρων που έγινε, όπως είπε, επί των ημερών της προηγούμενης κυβέρνησης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, οι Αρχές δεν έχουν προς το παρόν ενδείξεις ότι ο Χρήστος Παππάς βρίσκεται εκτός Ελλάδος, γι’ αυτό και δεν έχει εκδοθεί ακόμη ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, ενώ άτομα από το οικείο του περιβάλλον, όπως και ο δικηγόρος του, δεν αποκλείουν τις επόμενες ημέρες να δώσει σημεία ζωής.

Τον φυγόποινο νεοναζί Χρήστο Παππά αναζητούν Αντιτρομοκρατική και Interpol, αφού η Αστυνομία έχασε τα ίχνη από την πρώτη Οκτωβρίου. Οι έρευνες εστιάζουν και σε εκκλησίες και μοναστήρια, ενώ δεν αποκλείεται να έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version