Απαγωγή και κακοποίηση 10χρονης: Καμία αμφιβολία ότι η ανήλικη βιάστηκε – Τι απάντησε η 34χρονη

Απαγωγή και κακοποίηση 10χρονης: Καμία αμφιβολία ότι η ανήλικη βιάστηκε – Τι απάντησε η 34χρονη

Η 34χρονη κατηγορούμενη παραδέχθηκε την ενοχή της για το αδίκημα της αρπαγής ανηλίκου και της χορήγησης ναρκωτικών αλλά αρνήθηκε πως προέβη σε σεξουαλικές πράξεις μαζί του. "Ήθελα να προσφέρω μητρικά αισθήματα", σχολίασε.

“Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η ανήλικη βιάστηκε”, δήλωσε η εισαγγελέας της πολύκροτης υπόθεσης της αρπαγής και σεξουαλικής κακοποίησης 10χρονης από 34χρονη στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της αγόρευσής της και μετά το πέρας της απολογίας της κατηγορουμένης αλλά και του 41χρονου που δικάζεται μαζί της για συνεργεία.

“Το είχε προετοιμάσει πάρα πολύ καλά. Επιθυμούσε αρπαγή και όχι φιλοξενία, αλλιώς δεν θα είχε πει ψέματα στη μικρή. Την παραπλάνησε. Και εκεί είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι ανέμειξε Ζάναξ στο χυμό της, ακριβώς για να κάμψει την αντίσταση και την πνευματική της διαύγεια για τις ανήθικες ασχολίες της. Το κορίτσι εντόπισε την πικρή γεύση του χυμού. Και πλέον ήταν σε κατάσταση σχεδόν αφασίας”, σημείωσε η εισαγγελέας.

Και εν συνεχεία, όπως αναφέρει το thesstoday.gr, μίλησε για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη το ανήλικο κορίτσι στα χέρια της 34χρονης, η οποία από την πλευρά της δήλωσε ένοχη για το αδίκημα της αρπαγής ανηλίκου και της χορήγησης ναρκωτικών αλλά αρνήθηκε πως προέβη σε σεξουαλικές πράξεις μαζί του.

Κατηγορούμενη: “Ήμουν πλανεμένη ότι προσφέρω κάτι, κάλυπτα το δικό μου κενό”.

“Πήγα στο σχολείο και συνάντησα τη μικρή. Όταν την είδα σκέφτηκα ότι είναι φυσιολογικό να την πάρω σπίτι να της προσφέρω μητρικά αισθήματα”, δήλωσε η κατηγορούμενη.

“Της είπα ότι συνέβη κάτι στη μαμά της. Πήγαμε σπίτι μου, την έβαλα να κάτσει στο σαλόνι και της έδωσα χυμούς και φαγητό. Τον χυμό τον ήπιαμε μαζί. Δεν είχα αναμείξει τίποτα μέσα εκείνη τη στιγμή. Τοτε σκεφτόμουν μόνο πώς να τη φροντίσω. Ήμουν τόσο πλανεμένη ότι προσφέρω κάτι, κάλυπτα το δικό μου κενό”, πρόσθεσε.

Και όσον αφορά το μπάνιο ισχυρίστηκε ότι την έπλυνε χωρίς να προχωρήσει σε καμία άσεμνη πράξη. “Την έβαλα στη μπανιέρα, εγώ δεν έβγαλα τα δικά μου ρούχα. Δε μπήκα στη μπανιέρα μαζί της. Της έτριψα το σώμα με τα χέρια μου, δεν είχα σφουγγάρι. Δεν άγγιξα τα ευαίσθητα σημεία της. Την άφησα στη μπανιέρα και πήγα στην κουζίνα και έκανα τη χρήση μου. Ήμουν υπό την επήρεια σε όλη αυτή την κατάσταση”.

“Δεν ήταν σκοπός μου ούτε να απαγάγω ούτε να ασελγήσω”

“Κατάλαβα ότι ήμουν σε μια συνεχόμενη πλάνη. Όταν το παιδί βγήκε απ’ το μπάνιο καθίσαμε στο σαλόνι που ήθελε να παίξουμε. Παίξαμε ένα παιχνίδι που το έπαιζα και με τη δικιά μου την κόρη. Με ρώτησε πότε θα πάω σπίτι μου; Είναι καλά η μαμά μου; Εκεί κατάλαβα ότι έκανα μεγάλο λάθος, έπρεπε να τη γυρίσω πίσω. Δεν ήξερα πως να διαχειριστώ αυτή την κατάσταση. Έκανα ξανά χρήση και έκοψα δύο ηρεμιστικά. Όταν έκοψα το ηρεμηατικο έκοψα και μισό για τη μικρή για να κοιμηθεί. Λυπάμαι που το λέω. Είδε το amber alert και είπε με ψάχνουν, να πάρω τη μαμά μου. Της είπα πάμε να κοιμηθούμε και θα πάμε το πρωί στη μητέρα σου. Κάποια στιγμή το παιδί κοιμήθηκε και πήγα μόνη στο σαλόνι. Νόμιζα πως δεν έκανα κάτι κακό, ήταν όμως λόγω των ναρκωτικών. Μετανιώνω και ζητάω συγγνώμη. Δεν ήταν σκοπός μου ούτε να το απαγαγω ούτε να ασελγήσω”.

Η ίδια υποστήριξε πως έχει φυσιολογικές ερωτικές διαθέσεις, ωστόσο δήλωσε πως στη συνέχεια έδωσε στο παιδί κοκαΐνη. “Το Σάββατο μου είπε είναι ώρα να φύγουμε. Αντιλήφθηκα ότι δεν ήξερε τι μέρα είναι. Της έδωσα χρήματα για να γυρίσει με ασφάλεια. Και έτσι έφυγα από εκεί, ταλαιπωρημένη σε άσχημη ψυχική και σωματική κατάσταση. Και αποφάσισα να φύγω απ’ το σπίτι και κατέληξα στην Κατερίνη όπου και με συνέλαβαν”.

Όσον αφορά τον 41χρονο η ίδια δήλωσε πως δεν έχει ανάμειξη στην υπόθεση και πως του είπε πως έκανε το λάθος να πάρει το κορίτσι και εκείνος την προέτρεψε να καλέσει την αστυνομία.

41χρονος κατηγορούμενος: “Δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι κινδυνεύει το παιδί”

Στην δική του απολογία ο 41χρονος δήλωσε πως του είχε μιλήσει για τη μικρή και πως όταν είδε το amber alert υποψιάστηκε τι μπορεί να συνέβη.

“Μάζεψα κάποια πράγματα και πήγα να της τα δώσω κάτω από το σπίτι της. Μου είπε έκανα ένα λάθος, δεν ήθελα να παρεξηγηθεί. Της είπα να καλέσει την αστυνομία. Ήταν σε μια κατάσταση πανικού . Έκλαιγε, έκλαιγα κι εγώ, αγκαλιαζόμασταν, φιλιόμασταν. Ήταν συναισθηματικά φορτισμένη η κατάσταση. Αδυνατούσα να καταλάβω γιατί δεν πήρε την αστυνομία εκείνη τη στιγμή”.

Σε ερώτηση μάλιστα γιατί δεν κάλεσε ο ίδιος της αρχές, ο κατηγορούμενος απάντησε: “Δεν ήξερα ότι εκείνη τη στιγμή ειχε κάνει χρήση ναρκωτικών. Δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι κινδύνευε το παιδί”.

Και πρόσθεσε: “Ντρεπόμουν να πάω να καταγγείλλω εγώ και να εξηγήσω στην οικογένεια μου πως ήρθα τόσο κοντά με μια εκδιδόμενη. Κυρίως όμως δεν πίστευα ότι κινδυνεύει το παιδί. Λυπάμαι πάρα πολύ που δεν κατάλαβα από νωρίς την κατάσταση και ντρέπομαι για την κατάσταση που βρίσκομαι και έχω υποβάλει την οικογένειά μου”.

Η δίκη συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version