Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πάνω από 760 παραβάτες σε μια μέρα

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πάνω από 760 παραβάτες σε μια μέρα
Έλεγχοι από αστυνομικούς σε πολίτες για την εφαρμογή των πρόσθετων μέτρων με απαγόρευση κυκλοφορίας. Eurokinissi

Επιμένουν αρκετοί συμπολίτες μας να δοκιμάζουν τα όρια και την ανοχή της Πολιτείας, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε νέα αυστηρά μέτρα.

Αδυνατούν δυστυχώς αρκετοί συμπολίτες μας ανά την επικράτεια να τηρήσουν στο ακέραιο τα περιοριστικά μέτρα που έχουν τεθεί σε εφαρμογή από την Πολιτεία, για τον περιορισμό των άσκοπων μετακινήσεων και κατ’ επέκταση της διασποράς του κορονοϊού στην κοινωνία.

Καθημερινά πλέον καταγράφονται όλο και περισσότεροι παραβάτες, φτάνοντας πλέον τους σχεδόν 14.000 σε όλη την χώρα. Μπορεί αυτός ο αριθμός να είναι η μειοψηφία, δεν παύει όμως να είναι μία θλιβερή μειοψηφία που ρισκάρει με την τύχη μίας ολόκληρης κοινωνίας, εξωθώντας μοιραία τις αρμόδιες Αρχές σε λήψη ακόμα πιο αυστηρών μέτρων για τον περιορισμό των πολιτών, κάτι που ενδεχομένως να γίνει καθώς πλησιάζουμε στο Πάσχα.

Οι συστηματικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για τις άσκοπες μετακινήσεις, συνεχίζονται με αδιάκοπους ρυθμούς.

Σήμερα από τις 6 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, βεβαιώθηκαν σε όλη την επικράτεια 763 παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα. Συγκεκριμένα, 258 στην Αττική, 88 στα Ιόνια Νησιά, 61 στη Δυτική Ελλάδα, 61 στην Κρήτη, 51 στην Πελοπόννησο, 48 στη Θεσσαλία, 47 στην Κεντρική Μακεδονία, 41 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 31 στη Θεσσαλονίκη, 31 στη Στερεά Ελλάδα, 20 στο Νότιο Αιγαίο, 15 στο Βόρειο Αιγαίο, 8 στην Ήπειρο και 3 στη Δυτική Μακεδονία.

Από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, ημερομηνία έναρξης του μέτρου περιορισμού της κυκλοφορίας, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 13.958 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα. Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα