Απανθρακωμένος βρέθηκε ηλικιωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του στη Θέρμη

Απανθρακωμένος βρέθηκε ηλικιωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του στη Θέρμη
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ - Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Σύμφωνα με την έως τώρα έρευνα όλα οδηγούν στο συμπέρασμα της αυτοκτονίας από ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο ηλικιωμένος, ο οποίος και στο παρελθόν είχε αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή του.

Αντιμέτωποι με μία φρικτή εικόνα ήρθαν μισή ώρα μετά τις 8 το πρωί, πυροσβέστες και αστυνομικοί που κλήθηκαν για περιστατικό φωτιάς σε αυτοκίνητο εντός αυλής μονοκατοικίας, επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο, μόλις έσβησαν την φωτιά εντόπισαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου έναν απανθρακωμένο άνδρα.

Από την έως τώρα έρευνα της Αστυνομίας προέκυψε πως πρόκειται για ένα 84χρονο που στο παρελθόν είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει εξαιτίας ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε και καθώς η φωτιά δείχνει να ήταν από περιέλουση και με ανάπτυξη από μέσα προς τα έξω, οι αστυνομικοί καταλήγουν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για αυτοκτονία.

Χθες λίγο μετά τις έξι το απόγευμα εντοπίστηκε νεκρός ακόμη ένας άντρας 62 ετών νεκρός με τραύμα από όπλο στο κεφάλι και μέσα στο αυτοκίνητό του, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης. Επίσης, το περιστατικό αποδίδεται σε αυτοκτονία για αισθηματικούς λόγους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα