Απάντηση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. για την προμήθεια οχημάτων και ΕΔΕ για τις δηλώσεις Μαυροειδάκου

Απάντηση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. για την προμήθεια οχημάτων και ΕΔΕ για τις δηλώσεις Μαυροειδάκου
Περιπολικό της ΕΛΑΣ Eurokinissi

«Δημοσιεύματα με τίτλους, όπως: «…αγνοούνται πέντε εκατομμύρια ευρώ για την αγορά περιπολικών», μόνο σε προσπάθεια παραποίησης της πραγματικότητας και δημιουργίας εντυπώσεων μπορούν να αποδοθούν-Στο πλαίσιο αυτό διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για σχετικές δηλώσεις συνδικαλιστή», αναφέρει ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

Την απάντηση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. προκάλεσε δημοσίευμα που άφηνε ερωτηματικά για την πορεία των κονδυλίων που έχουν εγκριθεί αναφορικά με την προμήθεια οχημάτων για τις ανάγκες της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ δόθηκε εντολή για ΕΔΕ για τις δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας, Στράτου Μαυροειδάκου, που περιλαμβάνονται στο παραπάνω δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σε εξέλιξη βρίσκονται διαδικασίες για τον εφοδιασμό του Σώματος με 501 συνολικά οχήματα διαφόρων τύπων, με τη συγχρηματοδότηση προγραμμάτων ΕΣΠΑ 2014 – 2020, από επτά Περιφέρειες της χώρας.

-Για 18 από τα παραπάνω οχήματα και συγκεκριμένα για 3 γερανοφόρα και 15 ειδικής χρήσης ο διαγωνισμός απέβη άγονος και επαναπροκηρύσσεται.

-Για τα υπόλοιπα οχήματα προβλέπεται χρόνος παράδοσης – σύμφωνα με τις υπογραφείσες συμβάσεις – έως τέλος του έτους.

-Ειδικότερα για 305 οχήματα (264 επιβατικά και 41 βαν), ως χρόνος παράδοσης προσδιορίζεται, σύμφωνα με την υπογραφείσα σύμβαση, ο ερχόμενος Σεπτέμβριος, οπότε – με την παράδοση – θα ελεγχθούν οι τεχνικές προδιαγραφές και οι όροι της σύμβασης, όπως προβλέπεται.

Με βάση τα παραπάνω, πρόσφατα δημοσιεύματα με τίτλους, όπως: «…αγνοούνται πέντε εκατομμύρια ευρώ για την αγορά περιπολικών», μόνο σε προσπάθεια παραποίησης της πραγματικότητας και δημιουργίας εντυπώσεων μπορούν να αποδοθούν.

Στο πλαίσιο αυτό διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για σχετικές δηλώσεις συνδικαλιστή, που περιλαμβάνονται στο παραπάνω δημοσίευμα».

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version