Απειλές Ρουβίκωνα σε δήμαρχο Τήνου: "Ο εφιάλτης τώρα ξεκινά"

Τρικάκια του Ρουβίκωνα
Τρικάκια του Ρουβίκωνα EUROKINISSI

Μετά την εισβολή στο Δημαρχείο της Τήνου, σειρά έχουν οι απειλές κατά κατά του δημάρχου Τήνου από τα αρχηγικά μέλη του Ρουβίκωνα

Απειλές κατά του δημάρχου Τήνου Γιάννη Σώτου εκτοξεύει ένα από τα αρχηγικά μέλη του "Ρουβίκωνα", λίγο μετά την αθωωτική δικαστική απόφαση που άφησε ελεύθερα τα δέκα μέλη της αναρχικής ομάδας για την επίθεση που πραγματοποίησαν στο δημαρχείο του νησιού την Πέμπτη.

Στην ανάρτησή του στο Facebook το μέλος του Ρουβίκωνα γράφει: «Ο εφιάλτης τώρα ξεκινά για τη δημοτική αρχή Τήνου». Στη συνέχεια επεκτείνει τις απειλές του κατά όλων όσοι στο μέλλον υποβάλουν μηνύσεις κατά του Ρουβίκωνα για τις καταστροφές και τις φθορές που προκαλεί. Αφήνει, μάλιστα, όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το ποια θα μπορούσε να είναι η αντίδραση του Ρουβίκωνα γράφοντας: «Αυτο θα είναι ένα μήνυμα για όσους κάνουν μηνύσεις στην ομάδα.Τα υπόλοιπα επί του πεδίου...».

Η ανάρτηση στο Facebook:

Απειλές Ρουβίκωνα σε δήμαρχο Τήνου:

Δήμαρχος Τήνου: Θα βρεθούν αντιμέτωποι με το νόμο

«Ως νομικός σέβομαι απόλυτα τις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης, έστω και αν δεν συμφωνώ», δήλωσε ο δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος, μετά το άκουσμα της απόφασης για την αθώωση των οκτώ μελών του Ρουβίκωνα για την εισβολή στο δημαρχείο.

«Οφείλω, λοιπόν, να προβώ σε κάθε νόμιμη και οφειλόμενη ενέργεια για την προάσπιση των δικαιώματα των Τηνίων πολιτών, για την διαφύλαξη του Τηνιακού πολιτισμού και της Τηνιακής κουλτούρας», πρόσθεσε.

Και συνέχισε: «Την Πέμπτη, δυστυχώς, ζήσαμε την εμπειρία και των εισβολών από χώρους που απέχουν από την κουλτούρα μας. Θα μιλήσω στη γλώσσα τους λοιπόν και θα τους απαντήσω στην προειδοποίηση που έκαναν θυμίζοντας το «τσιτάτο» του Μάη του ’68 ότι η κουλτούρα είναι σαν τη μαρμελάδα. Όσο λιγότερη είναι τόσο περισσότερο την απλώνεις στο ψωμί.

Λυπάμαι λοιπόν που θα τους απογοητεύσω, αλλά καλά θα κάνουν να μην απλώσουν στην Τήνο την κουλτούρα των εισβολών γιατί θα (ξανα)βρεθούν αντιμέτωποι με το Νόμο.

Όσο για το όψιμο ενδιαφέρον τους για το δυστύχημα καλώ και αυτούς αλλά και τους μετρημένους στα δάκτυλα ντόπιους υποστηρικτές τους να σταματήσουν να κανιβαλίζουν στους τάφους των δύο νεκρών υπαλλήλων του Δήμου. Οφείλουμε όλοι να περιμένουμε και να σεβαστούμε τις νόμιμες διαδικασίες που έχουν ήδη δρομολογηθεί και να μη γινόμαστε αυτόκλητοι δικαστές στο όνομα μιας φθαρμένης ιδεολογίας με αμφίβολα κίνητρα και αδιέξοδες πρακτικές».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ρουβίκωνας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εισβολή Ρουβίκωνα στα γραφεία της Oxfam

Σύλληψη μέλους του Ρουβίκωνα για την παρέμβαση στο Βρετανικό Συμβούλιο

Εισβολή του Ρουβίκωνα στο Βρετανικό Συμβούλιο

SHARE: