Από τον φόβο της πιθανόν πέθανε η υπερήλικη μέσα στο σπίτι της στο Ίλιον

Από τον φόβο της πιθανόν πέθανε η υπερήλικη μέσα στο σπίτι της στο Ίλιον

Το παντζούρι στο παράθυρο είχε παραβιαστεί και εικάζεται πως αν μπήκε διαρρήκτης στο σπίτι, η υπερήλικη τον είδε και πέθανε από το φόβο της-Ερευνάται και η πιθανότητα το παράθυρο να είχε παραβιαστεί σε πρότερο χρόνο

Θύμα διάρρηξης όχι όμως και εγκληματικής ενέργειας φαίνεται να είναι μια άτυχη υπερήλικη που βρέθηκε νεκρή από τους γείτονές της σήμερα, επί της οδού Ανδρομάχης 74, στο Ίλιον.

Η 82χρονη σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που πήγε στο σημείο, τουλάχιστον μακροσκοπικά δεν φαίνεται να έχει το παραμικρό σημάδι ή ίχνος επαφής, χτυπήματος ή οποιασδήποτε μορφής βίας που να δικαιολογεί τον θάνατό της ως ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Αντιθέτως όμως το παράθυρο έχει σημάδια παραβίασης στο παντζούρι. Το σπίτι ήταν πολύ ακατάστατο ούτως ή άλλως εξαιτίας της αδυναμίας που είχε η υπερήλικη στο να το καθαρίσει, άρα επίσης δεν μπορεί να διαπιστωθεί αν υπήρξε έρευνα, ενώ ούτε η οικονομική της κατάσταση ήταν καλή.

Αυτό που πιστεύουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής ή τουλάχιστον δεν μπορούν να αποκλείσουν στην παρούσα φάση, είναι να έπεσε θύμα διάρρηξης η άτυχη υπερήλικη, να είδε τον δράστη ή τους δράστες και να πέθανε από τον φόβο της ή να είχε προηγηθεί σε άσχετο χρόνο διάρρηξη και απλά ο θάνατος της να επήλθε από καθαρά παθολογικά αίτια. Πιο πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει η πρώτη περίπτωση, ενώ θα ακολουθήσει και νεκροψία-νεκροτομή.

ADVERTISING

SHARE: