Αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία στην ΕΟ Αθηνών – Θεσσαλονίκης

Αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία στην ΕΟ Αθηνών – Θεσσαλονίκης
Επέλαση της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα INTIME NEWS

Ο οδικός άξονας της Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης έχει αποκατασταθεί πλήρως ενώ η κυκλοφορία είναι πλέον ελεύθερη και για φορτηγά.

Αρκετά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Μπάρμπαρα στην Αττική και σε άλλες περιοχές της Επικράτειας, όπως Κεντρική Μακεδονία, Εύβοια και Στερεά Ελλάδα.

Ολόκληρος ο οδικός άξονας της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης αποκαταστάθηκε και πλέον η κυκλοφορία είναι ελεύθερη και για τα φορτηγά.

Χιονόπτωση στα Βόρεια Προάστια Αττικής ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Η Πυροσβεστική δέχτηκε από χτες, Κυριακή (5/2) 18 κλήσεις για απομακρύνσεις εγκλωβισμένων οδηγών και επιβαινόντων σε οχήματα που είχαν ακινητοποιηθεί κυρίως στο Σχιστό και ακολουθούν τα Βίλια, ο Ασπρόπυργος και η Νέα Μάκρη. Συνολικά, απεγκλωβίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε ασφαλή σημεία 26 άτομα.

Επίσης, η Πυροσβεστική δέχτηκε στην Αττική, 21 κλήσεις για κοπές δέντρων, 4 για απομακρύνσεις αντικειμένων και 17 κλήσεις για μεταφορά νεφροπαθών. Παράλληλα και η Αστυνομία συμμετέχει σε μεταφορές νεφροπαθών για αιμοκάθαρση προς διάφορα ιδρύματα και νοσοκομεία από κλήσεις που έχει δεχτεί από Κηφισιά, Βύρωνα, Καισαριανή, Πέραμα, Ιπποκράτειο Πολιτεία και Καματερό.

Η κακοκαιρία Μπάρμπαρα στην Αθήνα Stringer / SOOC

Από Θεσσαλονίκη δέχτηκε 28 κλήσεις για κοπές δέντρων και 11 κλήσεις επίσης για κοπές δέντρων από Στερεά Ελλάδα και Εύβοια. Χθες το πρωί χρειάστηκε η Πυροσβεστική να παράσχει βοήθεια και να απεγκλωβίσει εγκλωβισμένους οδηγούς στην περιοχή του Παγώντα Εύβοιας.

Η κατάσταση στους δρόμους της Αττικής

  • Αποκαταστάθηκε πλέον και επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων τω οχημάτων σε όλο το μήκος της Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Επιτρέπεται πλέον η κίνηση παντός είδους βαρέως οχήματος στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της από την γέφυρα Καλυφτάκη μέχρι τα όρια του Νομού Αττικής, καθ’ όλο το μήκος της Αττικής Οδού, της Δυτικής Περιφερειακής Λ. Υμηττού και της Περιφερειακής Αιγάλεω και στο παράπλευρο αυτών οδικό δίκτυο.
  • Επίσης έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία στην Λ. Σχιστού, στο Τμήμα της Αττικής Οδού μεταξύ κόμβου Κηφισίας και αεροδρομίου που είχε διακοπεί, στην Λ. Κατεχάκη και στην Παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας-Θηβών.
  • Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Πυλοστόμου από το ύψος με την οδό Σελίνια έως την περιοχή Κακή Βίγλα, στην Σαλαμίνα
  • Στην Λ. Πάρνηθος από το ύψος της οδού Νούση, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάρνηθα
  • Στη Λ. Φυλής από το ύψος της οδού Θρασυβούλου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Χασιά
  • Στην Περιφερειακή Οδό Πεντέλης-Νέας Μάκρης (Λ. Διονύσου) από το ύψος του Στρατιωτικού Νοσοκομείου 414 έως την περιοχή Προ Ανατολή Νέας Μάκρης
  • Επί της επαρχιακής οδού Τατοΐου – Αγίου Μερκουρίου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Χλόης (Βασιλικά Κτήματα) στην Βαρυμπόμπη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Άγιο Μερκούριο
  • Επί της επαρχιακής οδού Μαλακάσας – Αγίου Μερκουρίου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Τυρταίου στις Αφίδνες, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Άγιο Μερκούριο
  • Στην οδό Αναστάσεως στου Παπάγου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ανατολής προς Υμηττό
  • Στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, στην Καισαριανή, από το ύψος της Λ. Κατεχάκη προς Υμηττό
  • Στην Επαρχιακή Οδό Μεγάρων-Αλεποχωρίου στο ύψος της περιοχής Λούμπα, στο ρεύμα προς Αλεποχώρι, η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα