Άραξος: Συνελήφθη ο άντρας που “κάρφωσε” το φορτηγό του στην πύλη της 116 Πτέρυγας Μάχης

Άραξος: Συνελήφθη ο άντρας που “κάρφωσε” το φορτηγό του στην πύλη της 116 Πτέρυγας Μάχης
Αεροπορική βάση Αράξου ΙΝΤΙΜΕ

Για πρόκληση φθορών, απείθεια και παράνομη οπλοκατοχή συνελήφθη ένας 47χρονος, που έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω στην πύλη της αεροπορικής βάσης του Αράξου. Θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ένα περίεργο επεισόδιο προκλήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (06/06) έξω από την αεροπορική βάση του Αράξου. Περίπου μισή ώρα μετά την μία τα ξημερώματα ένας 47χρονος στάθμευσε το φορτηγό στα 300 μέτρα απέναντι από την πύλη.

Ο αερονόμος τον κάλεσε να αποχωρήσει καθώς απαγορεύεται, εκείνος όμως δεν συμμορφώθηκε και έτσι κλήθηκε η Αστυνομία. Έως τις 5 το πρωί οι αστυνομικοί τον καλούσαν να φύγει και εκείνος επιδεικτικά έκανε απλά μπρος-πίσω το όχημα, μέχρι που πάτησε γκάζι και το έριξε στην καγκελόπορτα της πύλης, προκαλώντας ζημιές σε αυτή.

Αμέσως οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν τον κατέβασαν, από το φορτηγό και τον αφόπλισαν, καθώς κρατούσε και ένα μαχαίρι και εντός του οχήματος κατέσχεσαν ακόμη ένα μαχαίρι που είχε, ένα τσεκούρι και ένα τσαντάκι που είχε 4.000 ευρώ.

Ο δράστης συνελήφθη για πρόκληση φθορών, απείθεια και παράνομη οπλοκατοχή και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και ο ίδιος δήλωσε ότι έχει νοσηλευτεί και σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα