Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε Κικίλια: “Αν δεν είχα νοσήσει, θα εμβολιαζόμουν πρώτος”

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε Κικίλια: “Αν δεν είχα νοσήσει, θα εμβολιαζόμουν πρώτος”
Συνάντηση Ιερώνυμου με Κικίλια eurokinissi

Ο Αρχιεπίσκοπος, κατά συνάντησή του με τον υπ. Υγείας, ευχαρίστησε το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό των νοσοκομείων, χαρακτηρίζοντάς τους λειτουργούς της αγαθοεργίας.

Την στενή επαφή Πολιτείας – Εκκλησίας ζήτησε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας κατά την συνάντηση που είχε το πρωί της Τρίτης 22/12 με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Ο κ. Κικίλιας ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την συνάντηση που είχαν και του ευχήθηκε υγεία, ενώ υποστήριξε πως βρισκόμαστε στην καρδιά της μάχης.

“Αυτές τις άγιες ημέρες η Εκκλησία να συμπαρασταθεί στην οργανωμένη Πολιτεία, σε αυτήν την προσπάθεια που γίνεται, ώστε να μπορέσουμε να εμβολιάσουμε τους συμπολίτες μας, να τους φροντίσουμε”, τόνισε ο υπουργός.

“Αυτές τις ημέρες είναι σημαντικό να τονίζουμε το αγαθό της δημόσιας υγείας, την αξία της ανθρώπινης ζωής. Να δείξουμε όλοι με θέρμη την αγάπη προς τον συνάνθρωπό μας και να προστατεύσουμε ο ένας τον άλλο από τον επικίνδυνο ιό”, συμπλήρωσε.

Με τη σειρά του ο Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε την χαρά του για την συνάντηση αυτή και ευχαρίστησε το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό των νοσοκομείων, χαρακτηρίζοντάς τους λειτουργούς της αγαθοεργίας.

Ακόμη, τόνισε ότι κάποιος από τους Αρχιερείς θα είναι εκεί από την πρώτη μέρα για να εμβολιαστεί, ενώ υπογράμμισε ότι ενώ θα ήθελε να είναι ο πρώτος που θα κάνει το εμβόλιο, οι γιατροί του δεν του το επιτρέπουν ακόμη, λόγω της περιπέτειάς του με τον κορονοϊό.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ


Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα