Αττική: Ανοίγει αύριο ο ΧΥΤΑ-Παραμένουν τα προβλήματα

Αττική: Ανοίγει αύριο ο ΧΥΤΑ-Παραμένουν τα προβλήματα
Λόφους σε πολλές γειτονιές της Αθήνας σχηματίζουν τα σκουπίδια Eurokinissi

Ενώ τα απορριματοφόρα έχουν ξεκινήσει να συλλέγουν τα σκουπίδια από τους δρόμους της Αθήνας, η κατάσταση δεν πρόκειται να ομαλοποιηθεί πριν το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας εκτίμησε ο πρόεδρος των εργαζομένων στον ΕΔΣΝΑ, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6

Αύριο, Πέμπτη, αναμένεται να αποκατασταθεί πλήρως ο ΧΥΤΑ Φυλής, ο οποίος παραμένει κλειστός για δέκατη μέρα, εξαιτίας ρωγμής που σχηματίστηκε στο έδαφος, με αποτέλεσμα τα σκουπίδια να σχηματίζουν βουνά σε πολλές γειτονιές της Αθήνας.

Η αποκομιδή των σκουπιδιών έχει σταδιακά ξεκινήσει και πάλι, όμως, όπως είπε ο πρόεδρος των εργαζομένων στον Ενιαίο Διαβαθμιδικό Συνδέσμο Νομού Αττικής, Γιώργος Ζαχαρόπουλος, στο Ραδιόφωνο 24/7 και την εκπομπή “Βρε καλώς τους” με τον Αντώνη Φουρλή και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο,  οι εργασίες για την αποκατάσταση του ρήγματος συνεχίζονται και έτσι, τα απορριματοφόρα δεν μπορούν να μπουν με τους ρυθμούς κανονικότητας. Αποτέλεσμα, ο σχηματισμός τεράστιας ουράς οχημάτων έξω από τον ΧΥΤΑ.

Σε ό,τι αφορά στην αποκατάσταση της εικόνας στους δρόμους της Αθήνας,  ο κ. Ζαχαρόπουλος εκτίμησε ότι θα χρειαστεί περισσότερο από μία εβδομάδα, παρά το γεγονός ότι τα απορριματοφόρα άμεσα θα περάσουν και πάλι από όλες της γειτονιές της πρωτεύουσας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα