Ατύχημα σε κρεοπωλείο: Μηχανή κιμά έλιωσε το χέρι 17χρονης

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ EUROKINISSI

Η κοπέλα μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από τη Νάξο στην Αθήνα, αφού η μηχανή σχεδόν έλιωσε το χέρι της.

Σόκαρε την τοπική κοινωνία της Νάξου ατύχημα που σημειώθηκε σε κρεοπωλείο, όταν το χέρι 17χρονης εργαζόμενης πιάστηκε στη μηχανή του κιμά και σχεδόν έλιωσε.

Η 17χρονη εργάζονταν στο κρεοπωλείο της οικογένειάς της το βράδυ της Δευτέρα, την ώρα που χειριζόταν την μηχανή του κιμά, η μηχανή «πήρε» το χέρι μέσα, με αποτέλεσμα σχεδόν να το λιώσει.

Αμέσως κλήθηκε το ασθενοφόρο και μετέφερε την 17χρονη μαζί με το μηχάνημα του κρεοπωλείου στο νοσοκομείο του νησιού.

Οι γιατροί δεν ήταν δυνατόν να απεγκλωβίσουν το άκρο της νεαρής κοπέλας από τη μηχανή του κιμά και κλήθηκε η πυροσβεστική που έσπευσε με 2 οχήματα και 8 πυροσβέστες όπου με τον ειδικό εξοπλισμό που διαθέτουν έκοψαν το μηχάνημα του κρεοπωλείου και απεγκλώβισαν το άκρο της 17χρονης.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το θέαμα ήταν σοκαριστικό. Στο νοσοκομείο του νησιού είχε σημάνει συναγερμός. Κλήθηκε ελικόπτερο του ΕΚΑΒ για να διακομιστεί η νεαρή κοπέλα σε νοσοκομείο της Αθήνας ενώ οι γιατροί προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να σώσουν ότι σώζεται, να σταματήσουν την αιμορραγία και να κάνουν ότι είναι δυνατόν με τα μέσα που διέθεταν για την 17χρονη.

Αεροδιακομιδή της 17χρονης σε νοσοκομείο της Αθήνας

Τα ξημερώματα έφτασε το ελικόπτερο και η 17χρονη διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας. «Το θέαμα ήταν σοκαριστικό. Ήταν αποτρόπαιο… Στο νοσοκομείο που σήμανε συναγερμός κυριαρχούσε μια παγωμάρα για το περιστατικό και στο θέαμα και ο πιο σκληρός λύγιζε… Είναι από τα περιστατικά που δεν θέλεις να βλέπεις ποτέ» σημειώνει αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, σύμφωνα με το naxostimes.gr

SHARE: