Αυτοί είναι οι κορυφαίοι παγκόσμιοι προορισμοί

Αυτοί είναι οι κορυφαίοι παγκόσμιοι προορισμοί

Τα μέλη του TripAdvisor ανέδειξαν το top 10 των πόλεων που κάθε κοσμοπολίτης πρέπει να επισκεφθεί

Τα μέλη του TripAdvisor,της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής κοινότητας στον κόσμο, αξιολόγησαν και κατέταξαν εκατοντάδες πόλεις. Εκατομμύρια χρήστες βαθμολόγησαν τους προορισμούς που επισκέφθηκαν και έτσι ανέδειξαν το Top 10 των πόλεων που κάθε κοσμοπολίτης πρέπει να επισκεφθεί.

Δυστυχώς, καμία ελληνική δεν περιλαμβάνεται στις 25 πιο αγαπημένες των ταξιδιωτών. Αλλά δεν πειράζει, τα ελληνικά νησιά και οι παραλίες τους βρίσκονται μονίμως στις πρώτες θέσεις.

Σημειώνεται ότι τα κριτήρια με τα οποία ψηφίστηκαν οι πόλεις είναι απολύτως υποκειμενικά και αντανακλούν τα γούστα, τις προτιμήσεις και την εντύπωση των χρηστών.

Κωνσταντινούπολη

 

Σταυροδρόμι δύο ηπείρων, με κοσμοπολίτικο χρώμα, εντυπωσιακά μνημεία και υπέροχη κουζίνα, βρίσκεται στην κορυφή της προτίμησης των χρηστών του Tripadvisor.

Ρώμη

 

Η Αιώνια Πόλη είναι ένα μνημείο από μόνη της και όσο τη γνωρίζει κανείς τόσο βλέπει τη χρονική διαστρωμάτωση άνω των 2.000 χρόνων ευρωπαϊκής ιστορίας. Προσθέστε το καλό φαγητό, το μεσογειακό κλίμα και τις επιλογές διασκέδασης και έχετε ένα εξαιρετικό πακέτο.

Δείτε τις φωτογραφίες

(Πηγή: Fortunegreece.com)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα