Αυτοκτονία 14χρονου: Ξεκίνησαν οι καταθέσεις στην Αστυνομία

Αυτοκτονία 14χρονου: Ξεκίνησαν οι καταθέσεις στην Αστυνομία
Περιπολικό της αστυνομίας EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Ισχυρές ενδείξεις πως ο 14χρονος δεχόταν άγριο bullying από "νταήδες" του σχολείου. Καταθέτουν συμμαθήτριες και αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που τον εντόπισαν.

Ξεκίνησαν σήμερα οι καταθέσεις στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που ανέλαβε την υπόθεση μετά από εισαγγελική παραγγελία, για την υπόθεση αυτοκτονίας του 14χρονου μαθητή του 54ου Γυμνασίου Αθηνών, στα Πατήσια, που βρέθηκε νεκρός με αυτοσχέδιο βρόγχο στο δωμάτιο του, νωρίς το πρωί του περασμένου Σαββάτου 14 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα καταθέτουν δύο συμμαθήτριες του 14χρονου αγοριού και αργότερα σήμερα το πλήρωμα της Άμεσης Δράσης που κλήθηκε στο σημείο και τον βρήκε. Αύριο πρόκειται να καταθέσουν η μητέρα του, συμμαθητές και συμμαθήτριές του που δεν μπορούσαν να πάνε σήμερα λόγω της κηδείας, μία καθηγήτριά του που φέρεται να της είχε εκμυστηρευτεί πολλά από αυτά που βίωνε, αλλά και ο προπονητής του στο Παγκράτιο, του οποίου ο άτυχος μαθητής ήταν αθλητής.

Επίσης, έχει παραδοθεί από τους οικείους του το λάπτοπ του παιδιού για να εξεταστεί από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Στόχος είναι να προκύψουν στοιχεία από την ανάλυσή του, όχι απαραίτητα για το διαδικτυακό παιχνίδι που έχει κυκλοφορήσει ότι ενδεχομένως συμμετείχε, γιατί όπως υποστηρίζουν αστυνομικοί της Δίωξης, το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ και χρόνια, αλλά γενικά αν υπάρχει κάποια καταγραφή στο κινητό του ή στον υπολογιστή που να δίνει εξηγήσεις για όσα έγιναν.

Παράλληλα, μπορεί να υπάρχουν ενδείξεις για σχολικό bullying, ωστόσο οι Αρχές μόλις τώρα συγκεντρώνουν καταθέσεις και θα περιμένουν να συγκεντρώσουν ένα ικανό προανακριτικό υλικό πριν εξάγουν ασφαλή συμπεράσματα.

Ο 14χρονος ζούσε με τον αδερφό του και την μητέρα του σε διαμέρισμα στα Πατήσια και το Σάββατο μάλιστα θα πήγαιναν σε αγώνες στο Λουτράκι όπου συμμετείχε ο αδερφός του, τους πρόλαβαν όμως τα τραγικά γεγονότα.

Υπενθυμίζεται πως χθες συνελήφθησαν μαθητές του συγκεκριμένου Γυμνασίου που συμμετείχαν σε συμπλοκή με μαθητές άλλου σχολείου στο Άλσος Βεΐκου και θα εξετασθεί αν ανάμεσά τους ήταν και άτομα που τυχόν έχουν επιτεθεί φραστικά στον 14χρονο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version