Αυτοκτόνησε ο Μιχάλης Καριώτογλου

Ο Μιχάλης Καριώτογλου κατά την ανακοίνωσης της εκτίμησης αποτελεσμάτων στις εκλογές
Ο Μιχάλης Καριώτογλου κατά την ανακοίνωσης της εκτίμησης αποτελεσμάτων στις εκλογές YOUTUBE

Σε αυτοκτονία αποδίδεται σύμφωνα με την αστυνομία ο θάνατος του προέδρου της Singular Logic

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του προέδρου της Singular Logic Μιχάλη Καριώτογλου, με το θάνατο του να αποδίδεται σύμφωνα με την αστυνομία σε αυτοκτονία. Όπως όλα δείχνουν ο άνδρας ήταν σοβαρά άρρωστος, με αποτέλεσμα να επιλέξει να θέσει τέλος στη ζωή του.

Από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν πως ο Καριώτογλου βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Ψυχικό το πρωί του Σαββάτου, με όλες τις ενδείξεις να δείχνουν αυτοχειρία.

Άνθρωποι που τον γνώριζαν ή είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του έγραψαν για εκείνον στα social media. Ο επικεφαλής επικοινωνίας του Ωνάσσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου Μιχάλης Παπαδάκης, έγραψε με αφορμή την είδηση του θανάτου του.

Αυτοκτόνησε ο Μιχάλης Καριώτογλου
FACEBOOK


Ο Μιχάλης Καριώτογλου υπήρξε ιδρυτικό μέλος της εταιρείας «Singular AE» από το 1984 και βασικό στέλεχος της εταιρείας διατελώντας διευθυντής Τεχνικής Διεύθυνσης και διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης.

Ήταν κάτοχος πτυχίου B.Sc. Electronic Engineering του Chelsea College και πτυχίου M.Sc. Communications Engineering από το Imperial College of Science and Technology.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πέθανε ο πρόεδρος της SingularLogic, Μιχάλης Καριώτογλου

ADVERTISING

SHARE: