Αυξημένα μέτρα σε ελληνικά αεροδρόμια, πρεσβείες, ΜΜΜ μετά την επίθεση στις Βρυξέλλες

Στιγμιότυπο από την αίθουσα αναμονής και την κίνηση των επιβάτων στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" την Δευτέρα 24 Δκεμβρίου 2012. 
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Στιγμιότυπο από την αίθουσα αναμονής και την κίνηση των επιβάτων στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" την Δευτέρα 24 Δκεμβρίου 2012. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Σε ετοιμότητα η ΕΛΑΣ μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στις Βρυξέλλες. Αυξάνονται για προληπτικούς λόγους τα μέτρα προστασίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στο αεροδρόμιο και στις ξένες πρεσβείες

Σε ετοιμότητα βρίσκεται και η Ελληνική Αστυνομία μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στις Βρυξέλλες.

Στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ πραγματοποιούνται, από το πρωί, συνεχείς συσκέψεις για την αξιολόγηση της κατάστασης, ενώ έχουν δοθεί εντολές προς τις αστυνομικές υπηρεσίες για τη λήψη αυξημένων μέτρων σε αεροδρόμια και μετρό.

Για το θέμα ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, από τους αρμόδιους υπουργούς Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη.

Επίσης, έχουν ληφθεί, ήδη, αυξημένα μέτρα ασφαλείας για την περιφρούρηση στόχων, κυρίως βελγικού, γαλλικού και ολλανδικού ενδιαφέροντος και άλλων ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπηρεσίες ασφαλείας έχουν εντείνει τις ενέργειές τους για συλλογή πληροφοριών και επιτήρηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες
SHARE: