Χαλκίδα: Ένα φοβισμένο πίτμπουλ αναστάτωσε τις τοπικές αρχές

Χαλκίδα: Ένα φοβισμένο πίτμπουλ αναστάτωσε τις τοπικές αρχές
Πίτμπουλ AP

Το σκυλί βρίσκοταν σε άσχημη κατάσταση, καθώς φαινόταν τρομαγμένο και φοβισμένο, ενώ την προηγούμενη μέρα είχε επιτεθεί σε έναν άνθρωπο και δύο σκυλιά.

Μεγάλη κινητοποίηση από πλευράς της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και της υπηρεσίας του δήμου Χαλκιδέων για τα αδέσποτα με επικεφαλής τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Χαλκίδας, στήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (21/6) για να πιάσουν ένα πίτμπουλ από την περιοχή της Σουβάλας.

Το νεοεμφανιζόμενο σκυλί στην περιοχή, ήταν τρομαγμένο και φοβισμένο, ενώ είχε κρυφτεί πίσω από τις καρέκλες ενός μαγαζιού. Σύμφωνα με το tvstar.gr ο σκύλος είχε δαγκώσει την προηγούμενη μέρα έναν άνθρωπο και είχε επιτεθεί σε άλλα δύο σκυλιά.

Όμως, είναι από τις λίγες φορές που ο πρόεδρος της κοινότητας αντικρίζει ένα τόσο φοβισμένο σκυλί, το οποίο δεν αντιστάθηκε για να το πιάσουν.

Ο ίδιος απορεί για τις επιθέσεις που έκανε, αλλά πιθανότατα να πρόκειται για κάποιο ζώο που μέχρι πρότινος ήταν σε σπίτι και ξαφνικά ο ιδιοκτήτης του αποφάσισε να το εγκαταλείψει. Είχε χάσει τον προσανατολισμό του και ήταν πολύ φοβισμένο. Οι επιθέσεις του, δηλαδή έγιναν από φόβο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα