Χιόνια σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία

Χιόνια σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία
ΒΟΛΟΣ 12012017-ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ.(Eurokinissi-ΜΠΟΥΡΛΗΣ ΝΤΙΝΟΣ) Eurokinissi

Κανονικά ωστόσο διεξάγεται απ' το πρωί η κυκλοφορία απ' τον Τυμφρηστό και πάνω - Σε επιφυλακή για τον Σπερχειό

Χιόνισε αργά το βράδυ του Σαββάτου στα χωριά της δυτικής Φθιώτιδας, καθώς επίσης και στην Ευρυτανία. Μέχρι και νωρίς το πρωί της Κυριακής η κυκλοφορία από τον Τυμφρηστό και πάνω, μέχρι τη σήραγγα, γινόταν με αλυσίδες, ωστόσο ο δρόμος καθαρίστηκε και η κυκλοφορία πλέον γίνεται κανονικά.

Χωρίς αλυσίδες και η πρόσβαση στο Χιονοδρομικό στο Βελούχι, ωστόσο οι οδηγοί που θα κινηθούν στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο της Ευρυτανίας και της Φθιώτιδας, καλό θα είναι να έχουν μαι τους αντιολισθητικές αλυσίδες.

Χιόνι έπεσε χθες βράδυ και μέσα στο Καρπενήσι, χωρίς όμως να το στρώσει.

Σε επιφυλακή για τον Σπερχειό

Στο μεταξύ, ο μηχανισμός στη Φθιώτιδα είναι και πάλι σε επιφυλακή για τον Σπερχειό που έχει φουσκώσει μετά τις τελευταίες έντονες βροχοπτώσεις στην περιοχή.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ και την ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος ως προς τα φαινόμενα μέχρι την Κυριακή, ενώ από Δευτέρα αναμένεται και νέα επιδείνωση με περισσότερα χιόνια από χαμηλότερα υψόμετρα.

Αναφορικά με τα συνεχή προβλήματα με τον ποταμό, όπως σημειώνει το Lamiareport, οφείλονται στην μη ολοκλήρωση των τριών εργολαβιών κοντά στη θάλασσα, στις Κομποτάδες και στις Μεξιάτες που αφορούν τον καθαρισμό και διάνοιξή του εκεί όπου ανακόπτεται η φυσική του ροή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα